14.02.2010 18:00

Líders i fita històrica (30-32)

El FC Barcelona Borges ha guanyat a domicili al THW Kiel per 30 a 32. Gesta històrica per als blaugranes, que mai havien guanyat en aquesta pista. Amb aquesta victòria, el Barça es fa amb el lideratge del grup.

Sis vegades havia passat el FC Barcelona pel Sparkassen-Arena i mai havia sortit d'allà amb els dos punts. Les coses han canviat, el Barça ha donat un cop d'efecte i ha plantat cara als alemanys. Una injecció de moral per als blaugranes.

Igropulo i Rutenka han estat els màxims golejadors de l'equip català amb sis i cinc gols cadascun. Per la seva banda, el Kiel ha comptat amb el més que efectiu Jicha, que ha estat autor de deu dianes.

Sense pressa, però sense pausa

tino_y_magnus_en_kiel_defendiendo.JPGEl partit ha començat amb un Barça Borges prudent, fort en defensa i intentant no cometre errors en els llançaments. Per la seva banda, el THW Kiel ha sortit molt fort en atac i amb un Jicha amb fam de gol que ha donat al seu equip els primers avantatges (2-0). Omeyer ha tornat a ser essencial durant aquests primers minuts. Però de seguida Rutenka i Igropulo s'han unit per donar l'empenta que necessitava el FC Barcelona. Al minut 8, el bielorús empatava l'enfrontament (4-4) i, poc després, Joachim Boldsen posava per davant en el marcador el Barça (4-5).

En el minut 17, les distàncies eren de tres gols, amb el 6 a 9 i, quan quedaven cinc minuts per al descans, l'electrònic reflectia ja un 10 a 14. Jicha s'ha armat de valor i s'ha posat l'equip a l'esquena i el Kiel ha aconseguit tancar el primer temps amb un 15 a 17.

Mateix plantejament

roscas_kiel.JPGA la represa, no hi ha hagut gaires canvis. El combinat alemany ha sortit al camp amb força i en set minuts ha donat la volta al marcador amb el 20 a 19. Aquest ha estat el màxim avantatge aconseguit pels locals en tot el segon temps. El Barcelona ha sabut mantenir-se amb la sang freda en el partit i sense perdre la calma. Iker Romero ha agafat les regnes del joc i amb les seves canonades ha deixat sense paraules els porters contraris.

Un 0 a 4 en el minut 24 ha obert una bretxa important contra el Kiel (26-30), que ha reaccionat a l'instant en veure que se'ls escapava el xoc. Jicha ha tornat a entrar a la pista després d'uns minuts de descans i ha ajudat el seu equip a tornar entrar en el partit (29-30). Finalment, han estat els blaugrana els que han guanyat el pols dels últims minuts. Rocas marcava el gol de la tranquil·litat quan només quedaven segons per al final (30-32).