10.02.2010 22:32

Sota control (24-30)

El Barça Borges ha guanyat en la primera visita de la història a Toledo per 24 a 30. Els blaugranes han tingut el partit sota control durant els 60 minuts. Daniel Saric, Marco Antonio Oneto i Iker Romero han estat els homes més destacats.

El conjunt manxec sempre posa les coses difícils als seus rivals a casa. És per això, que el FC Barcelona anava conscienciat que no seria fàcil. Amb aquesta mentalitat han sortit els de Xavi Pascual a la pista i només han trigat 15 minuts en aconseguir una distància còmoda que li ha permès jugar amb més tranquil • litat durant la resta del partit.

De tres en tres

Durant els primers minuts, el Lábaro Toledo i el FC Barcelona s'han mantingut al mateix nivell. Tots dos equips s'han repartit els gols. Si bé és veritat que el Barça ha disposat de més opcions per anar-se'n al marcador, però els blaugranes no han estat encertats de cara a porteria. Això ha canviat en el minut 15, quan amb un parcial de 0 a 3, dirigit per Marco Antonio Oneto, els blaugranes s'han col.locat a tres gols (3-6). La defensa del Barcelona ha funcionat molt bé i juntament amb la porteria, defensada per Saric, s'ha convertit en la clau de l'enfrontament.

A poc a poc les coses han anat sortint i gairebé adeu minuts per arribar al descans, ha entrat en acció Igropulo, que s'ha encarregat de liderar un altre 0-3 que ja deixava l'electrònic en 4 a 9. A partir d'aquest moment, ha tornat la igualtat a la pista fins a tancar el primer temps amb un 9 a 14.

Més tranquilitat

Els cinc gols d'avantatge amb què afrontava el Barça Borges la segona meitat ha donat més tranquil • litat a l'equip. El Labaro Toledo ha apretat durant els primers instants i ha retallat distàncies fins al 13 a 17. Però de poc els hi ha servit als manxecs. L'equip de Pascual ha arrencat motors una vegada més i ha tornat a allunyar-se al marcador. Iker Romero ha portat la veu cantant a la represa, però ben aviat s'han unit els seus companys Juanín i Víctor Tomás.

A cinc minuts per al final, el de Lleó ha començat un parcial de 0 a 3, que deixava completament KO al combinat local (21-29). Ja no hi havia res a fer i finalment el triomf ha caigut del costat blaugrana.

LABARO TOLEDO, 24
FC BARCELONA BORGES, 30

Lábaro Toledo (9 +15): Petkevicius; Martinovic (3, 1p), Cepulis (1), Plaza, Herrero (2), Eitutis (1), Strazdas (4), Maksikovic, Jabato (6), Barbón (2p) , Milasevic (2), Fuentes (1), Ángel Pérez (2) i Moyano (ps).

FC Barcelona Borges (14 +16): Saric; Juanín García (4, 1p), Víctor Tomás (3), Garabaya (2), Lozano, Sarmiento (3), Iker Romero (6), Jernemyr, Rutenka (2), Boldsen , Roques (1), Oneto (5), Igropulo (4, 1p) i Barrufet (ps).

Parcials: 0-1, 2-1, 3-5, 4-9, 7-11, 9-14, 11-17, 15-21, 17-23, 19-25, 21-28 i 24-30.

Àrbitres: Merino Mori i Moyano Prieto.