06.02.2010 19:27

Golejada en el retorn a la competició (36-22)

El FC Barcelona Borges comença la segona volta amb triomf davant el Cangas Frigoríficos del Morrazo per 36 a 22, un partit en què tots han aportat el seu granet de sorra i en el qual l'ajuda dels joves de la base ha estat important.

El 2010 s'ha iniciat i, amb ell, la segona fase de la temporada ha començat amb golejada per al Barça. Els blaugranes han controlat l'enfrontament del tot i no han tingut problemes en cap moment per superar el seu contrincant. Xavi Pascual ha tornat a confiar en els jugadors de les categories inferiors. Aitor Ariño i Albert Miralles han debutat en la màxima categoria davant l'equip gallec. El seu company Álvaro Ruiz també ha tingut minuts, encara que aquests no han estat els primers que jugaven amb el FC Barcelona Borges.

Es trenca el partit

2010-02-06_FCB_BORGES_-_FRIGORIFICOS_MORRAZO_009.jpgDurant els primers deu minuts de joc els dos equips s'han repartit els gols. Barrufet ha estat el primer a marcar les pautes del joc per al conjunt blaugrana des de la porteria i, més tard, s'hi han anat anat unint els seus companys. Un parcial de 4 a 0 en el minut 10 ha obert la primera escletxa important de la tarda (7-3), una escletxa que els gallecs no han estat capaços de tancar.

Per la seva banda, el FC Barcelona ha anat escalfant motors a mesura que passaven els minuts, fins que, quan faltaven tres minuts per arribar al descans, han marcat vuit gols consecutius que han deixat KO el seu rival (19-8). L'enfrontament estava pràcticament resolt i tot i així, els jugadors blaugranes no han deixat respirar el Cangas. Les diferències en els últims instants han seguit augmentant i s'ha tancat el primer temps amb un 21 a 8.

Sense pressa però sense pausa

2010-02-06_FCB_BORGES_-_FRIGORIFICOS_MORRAZO_007.jpgEn el segon període el Barça Borges ha baixat una mica el nivell, però això tampoc ha afectat el resultat. Igropulo i Noddesbo s'han erigit com a líders en el comandament de l'atac blaugrana durant els primers 15 minuts, en els quals s'ha mantingut l'avantatge. La defensa del FC Barcelona ha continuat sent asfixiant per al conjunt visitant. Tot el contrari li ha passat a l'equip català, que no ha trobat gaire resistència a l'àrea contrària.

Albert Rocas ha marcat la màxima diferència quan quedaven quatre minuts per al final amb el 35 a 19. Ell mateix ha estat l'encarregat de tancar el partit amb un penal, que s'ha xiulat en l'últim segon, però que s'ha llançat passat ja el temps reglamentari.

FC BARCELONA BORGES, 36
CANGAS FRIGORÍFICOS DEL MORRAZO, 22

FC Barcelona Borges (21+15): Barrufet (Saric, ps), Lozano (2), Rocas (4,2p), Rutenka (4,1p), Sarmiento (3), Jernemyr (-), Igropulo (6,1p), set inicial, Oneto (2), Ariño (4), Noddesbo (5), Lozano (2), Boldsen (1), Miralles (2) i Ruiz (3).

Cangas Frigoríficos Morrazo (8+14): Kosanovic (Kevin García, ps), Ponsada (2), Soliño (5), Oslak (5,1p), Doder (1), Rosales (-), Frade (3), set inicial, Ugalde (1), Díaz (2), Moledo (-), Sánchez (3) i Fernández (-).

Àrbitres: Ballano Dueñas i Belloso Pérez.

Parcials: 2-1, 6-3, 9-5, 12-7, 16-7, 21-8; 23-12, 25-13, 28-15, 30-17, 33-19, 36-22.