24.01.2010 12:32

Duel de blaugranes

La Dinamarca de Mikkel Hansen també tindrà l'oportunitat de jugar la segona fase de l'Europeu d'Àustria. L'equip danès va perdre el seu últim enfrontament de la ronda preliminar davant Islàndia i va perdre per 22 a 27. Mikkel va marcar tres gols.

Després de conèixer aquest últim resultat i tenint en compte els del grup A, ja queden clars els emparellaments. Els encreuaments entre el grup A i el B començaran dilluns que ve i, a més, ho faran amb un Rússia - Dinamarca. Dos companys d'equip, Mikkel i Igropulo es veuran les cares a la pista, però aquesta vegada per enfrontar-se.

Perden la primera plaça

Després de la derrota davant Islàndia dissabte passat, Dinamarca va passar de ser el líder del grup a quedar en la segona posició. Els islandesos van ser els encarregats d'inaugurar el marcador amb un parcial d'1 a 5 en sis minuts. Poc després, aconseguien l'avantatge més ampli amb el 2 a 7. Però els danesos es van armar de valor i amb vuit gols consecutius van aconseguir el domini del partit. Però poc els va durar l'alegria, i és que Islàndia va recuperar forces i va arrasar la selecció danesa abans de finalitzar el primer període (13-15).

A la represa, l'equip islandès no es va permetre ni un error, de manera que no va deixar acostar-se el rival en el marcador. Va ser qüestió de temps que les diferències fossin cada vegada més grosses, la qual cosa va dur els escandinaus a ampliar de set gols el seu avantatge, amb el 20-27 fregant el final.