22.01.2010 21:27

Bon test abans de començar la segona fase

El Barça Borges s'ha enfrontat aquest divendres al Fraikin Granollers en un partit amistós disputat a Banyoles. Els blaugranes han guanyat per 31 a 25, un bon test abans que s'iniciï la segona volta de la temporada.

Els jugadors que no han viatjat a Àustria per jugar-ne l'Europeu continuen la preparació de la recta final de l'any a Barcelona. Per anar escalfant motors de cara al primer partit de la segona fase de l'Asobal, que serà el pròxim dia 6 de febrer davant el Cangas Frigoríficos del Morrazo, el FC Barcelona s'ha vist les cares amb un dels rivals que més difícils posa les coses en aquest tipus de xocs. I quina millor manera de carregar les piles que amb el gran clàssic de l'handbol català.

Primer avís

El partit ha començat amb un parcial de 3 a 0 favorable al conjunt blaugrana que, en quatre minuts, ha posat les cartes sobre la taula i ha donat el primer toc d'atenció al Granollers. Els homes de Lorenzo Rueda no podien refiar-se i aviat han reaccionat, encara que de manera insuficient, ja que en cap moment han avantatjat en el marcador el Barça Borges. L'única vegada que els vallesans han estat a punt de donar la sorpresa ha estat quan faltaven nou minuts per arribar a la mitja part, amb el 10 a 10. El Barcelona no s'ha posat nerviós i ha tornat a tenir el control, encara que sense poder desenganxar-se dels de Granollers.

Demetrio Lozano ha estat el jugador més destacat d'aquests 30 minuts que han finalitzat amb un 15 a 12.

Mateix guió

La segona meitat ha començat pràcticament igual que la primera. Amb un 4 a 1 l'equip de Xavi Pascual ha deixat l'electrònic en 19-13 en només quatre minuts. Una vegada més, el Fraikin Granollers ha intentat corregir els seus errors, però únicament ha retallat distàncies fins al 10 a 15.  La rematada final blaugrana ha arribat amb un parcial de 6 a 0, gràcies sobretot a la bona actuació del jugador del filial Aitor Ariño, que ha posat el partit molt difícil al seu rival (25-18).

Ariño s'ha aliat amb Laszlo Nagy en els últims minuts de joc, en els quals s'ha aconseguit la màxima diferència amb el 29 a 22. Ja estava tot dit: el triomf ha estat de color blaugrana.
FC BARCELONA BORGES, 31
FRAIKING GRANOLLERS, 25

FC Barcelona Borges: Saric, Rutenka (2), Oneto (2), Sarmiento (2), Ariño (4), Nagy (7), Rocas (3), -set inicial-, Lozano (5), Balaguer (1), Miralles (1), Jernemyr, Boldsen, Álvaro Ruiz (1), Corrales i Gonzalo.

Fraikin Granollers: Olhander, Puig (4), Blanxart (3), Apelgren (2), Ferrer (1), Grundsten (4), Pujol (4), -set inicial-, Del Arco (3), Raigal, Pérez-Ortiz, Campos, Pérez, Resina (1), Sirac i Svitlica (3).

Parcials: 3-1, 5-2, 6-5, 10-8, 12-11, 15-12; 18-13, 20-18, 25-18, 27-21, 29-22, 31-25.

Àrbitres: Alberto Rodríguez i Alberto Ballano.