16.01.2010 16:33

Onze gols blaugranes davant Islàndia (27-30)

Romero, Tomàs, Juanín, Garabaya i Ugalde han topat aquest dissabte amb la seva primera derrota com a jugadors del combinat estatal en la fase final de preparació de l'Europeu d'Àustria. Espanya ha perdut davant Islàndia per 27 a 30.

Aquest cap de setmana l'equip de Valero Rivera és a París disputant el Torneig Internacional de la capital francesa. Els espanyols s'han enfrontat a la subcampiona Olímpica, una autèntica prova de foc abans de viatjar a Àustria per jugar el Campionat d'Europa. L'equip no ha estat a l'altura i ha anat a remolc durant els 60 minuts de joc.

Els islandesos han portat la veu cantant des del primer moment i han estat els primers a marcar la superioritat en el marcador. Una Espanya amb dificultats en atac ha patit per aconseguir, com a màxim, igualar el marcador al descans (12-12). A la represa, s'ha repetit la història, però aquesta vegada el final no ha estat positiu per a l'equip estatal.

Juanín, el més destacat

Si algú ha destacat dins de la selecció espanyola aquest ha estat Juanín García, que no posa el fre i segueix sumant gols com a internacional. Aquesta vegada, el blaugrana ha superat la porteria contrària en sis ocasions. Amb això, s'ha convertit en el màxim golejador del seu equip.

Per la seva banda, Víctor Tomàs ha marcat dos gols i Iker Romero tres més.
A la recerca de la tercera plaça
Aquest diumenge, Espanya lluitarà per la tercera plaça davant Brasil en el Torneig Internacional de París. Els equips que disputaran la final seran Islàndia i França. Aquest serà l'últim partit que jugaran els espanyols abans de començar l'Europeu el proper 19 de gener.