27.12.2008 21:52

El rival, l'Ademar

Meritxell Infante

Després d'imposar-se a la segona semifinal al Portland per 31 a 26, l'Ademar és el rival que els de Cadenas es trobaran a a la final de la Copa Asobal, aquest diumenge al Palau. Els de Ribera han fet mèrits per endur-se la victòria.

El Barça Borges es veurà les cares amb el Reale Ademar a la final de la Copa Asobal, aquest diumenge a les 19h al Palau. El Reale Ademar ha mostrat les seves ganes d'accedir a la final de la Copa Asobal i ha sortit a guanyar el partit des del principi. Els de Lleó, tercers classificats a la Lliga Asobal, han mostrat la seva superioritat en atac, personalitzat en el seu jugador Martin Stranovski, amb 11 gols.

Domini des del principi

QM3D4672.jpgL'Ademar ha marxat ràpid en el marcador a la primera part i ha arribat al 8 a 2 abans dels primers deu minuts de partit. El Portland ha despertat tard però ha aconseguit retallar distàncies abans del descans gràcies als gols de Jakobsen i Kjelling.

A la segona part, l'Ademar ha consolidat la seva superioritat, recolzat a més per la seguretat sota pals del seu porter, Alilovic. L'equip navarrès es quedava sense recursos mentre que Stranovski no parava de lluir-se davant el públic del Palau.

La fitxa

REALE ADEMAR, 31
PORTLAND, 26

Reale Ademar: Álamo, Aguinagalde (5), Sarmiento (5), Buntic (2), Krivochlykov (4), Stranovsky (11), Bicanic(4) -set inicial-, Alilovic, Carou, García Vega, Castresana, Chernov, Aguirrezabalaga, Ortigosa

Portland: Saric, Jakobsen(6), Nikcevic (2), Pérez, Jorgensen , Nikolic (1), Masachs  -set inicial-, Mindegía, Vugrinec (4), Hernández, Kjelling (5), Malmagro(5).

Parcials cada cinc minuts: 4-2, 8-3, 9-7, 10-7, 12-10, 15-12 (descans), 19-13, 21-15, 25-13, 26-20, 30-24, 31-26.

Àrbitres: Rodríguez Murcia i Muro San José