20.12.2008 19:22

Cap d'any coliderant la Lliga (25-32)

El FC Barcelona Borges ha guanyar el seu últim partit de la primera volta a la pista del Teucro per 25 a 32. Els barcelonistes finalitzen l'any com colíders de l'Asobal, i és que el Ciudad Real- Ademar ha acabat amb victòria per als manxecs.

El Barça ha patit durant els primers compassos de joc per fer-se amb el partit. Els gallecs s'han resistit i no ha estat fins al final de la primera part quan els blaugranes s'han fet amb el control. Un parcial de 0 a 5 ha deixat el marcador en 11 a 16 al descans. En la segona meitat, els blaugranes han sabut mantenir la superioritat amb un joc més equilibrat. El FC Barcelona Borges es torna a trobar amb la victòria just abans de la parada nadalenca de la Lliga.

El rival no dóna treva

Els jugadors del Teucro han aguantat 22 minuts el ritme dels de Barcelona (11-11). Bozidar Markicevic i Marko Curuvija han revolucionat el partit i no han permès als blaugranes fer el seu joc. Els locals han aprofitat moments en els quals la defensa barcelonista no ha mostrat la seva millor cara per sumar al marcador. Mikkel Hansen i Cristian Ugalde han estat els jugadors més efectius en l'atac blaugrana durant aquests instants amb tres i dos gols respectivament.

Barna Putic ha sortit a la pista per ajudar al seu equip i ha marcat el seu primer gol amb el Barça Borges (8-9)

Reacció barcelonista

Els últims vuit minuts de la primera meitat han estat completament diferents al temps transcorregut fins a aquests moments. El FC Barcelona Borges ha mostrat un joc més equilibrat i això s'ha vist al marcador. Un parcial de 0 a 5 ha estat letal i ha marcat el principi del fi del combinat gallec. La segona línia encapçalada per Juanín García i Jesper Noddesbo, juntament amb el primera línia Laszlo Nagy han creat la combinació perfecta per posar de cara l'enfrontament per als catalans. David Barrufet també ha estat un dels homes destacats i és que ha tornat a fer una gran actuació sota pals. Al descans s'ha arribat amb un resultat d'11 a 16.

Sota control

La segona meitat ha estat molt més tranquil•la. El Barça Borges ha aconseguit mantenir-se ferm al marcador. En cap moment les diferències han estat menors de cinc gols. La defensa ha estat més seriosa i la sort de cara a porteria ha somrigut als blaugranes. Els extrems Juanín García i Albert Rocas han estat determinants en aquesta fase de l'enfrontament. Cadascun ha marcat quatre gols. Si bé el de Lleó ha liderat el grup durant els primers minuts d'aquesta segona part, el català ho ha fet en la recta final. Rubén Garabaya i Cristian Ugalde han sentenciat el matx amb un parcial de 0 a 2 (25-32).

SD TEUCRO, 25
FC BARCELONA BORGES, 32

SD Teucro: Ristanovic, Carrera (2), Rafa Dasilva (3), Borja Fernández (1), Curuvija (8,4p), Markicevic (7) y Sayad (2) –set inicial- Yuri (ps), Benaches (2), Toño Fernández, Savkovi i Tsybanev.

FC Barcelona Borges: Barrufet, Ugalde (4), Hansen (3,2p), Ben Amor (1), Nagy (3), Garabaya (3) y Rocas (5,1p) –set inicial- Losert (ps), Lozano (1), Juanín García (5), Víctor Tomás (3), Putics (1), Noddesbo (3) i Ruíz.

Parcials: 2-2, 4-6, 6-8, 10-10, 11-12, 11-16; 13-18, 15-20, 18-23, 21-27, 23-29 i 25-32.

Àrbitres: Merino Mori i Moyano Prieto.