07.12.2008 22:23

Kasper: “Aquests dos punts valen or”

El porter del FC Barcelona Borges, Kasper Hvidt, protagonista per la seva bona actuació en el partit davant el Reale Ademar, assegura que els dos punts guanyats a Lleó valen el seu pes en or.

Per al Barça Borges ha estat important aconseguir la victòria a Lleó. A més d'assegurar-se el liderat de l'Asobal, per als barcelonistes el triomf ha estat un gran cop de moral. La que fins ara era la pista maleïda, ha deixat de ser-ho.

La dificultat de guanyar a Lleó

Kasper comenta que sempre és complicat guanyar a la pista de l’Ademar (24-28) . “Al principi ens va costar”, expressa el porter. “Sempre és difícil guanyar aquí, per l'ambient que es crea al pavelló i per la gran plantilla que tenen”, afegeix. D'altra banda, el danès comenta que els locals van aconseguir remuntar l'avantatge blaugrana dels primers minuts, però també assenyala: “Vam marxar al descans molt tranquils perquè sabíem que en defensa estàvem bé i que en atac podríem millorar.”

Un únic objectiu

El FC Barcelona Borges té clar que vol guanyar la Lliga. Davant l'Ademar ho ha demostrat. Cada partit és essencial en aquests moments de la temporada. La victòria a Lleó ha estat especial per als blaugranes no només per assegurar-se el mantenir-se líder en la primera fase de la temporada, sinó també perquè “queda molta Lliga i guanyar fora de casa en pistes tan complicades com la lleonesa és d'agrair”, apunta Kasper.