23.11.2008 18:35

Es complica la segona fase (33-26)

El Barça Borges no ha aconseguit guanyar els dos punts en joc a la pista del Kiel. Els alemanys han plantat cara des del primer segon. Omeyer ha estat l'autèntica estrella del partit, un autèntic malson per als blaugranes.

Els homes de Manolo Cadenas no han pogut amb un increïble THW Kiel, que no ha comès cap error en aquest últim enfrontament de la primera fase de la Lliga de campions. Juanín Gacía, amb nou dianes, ha estat el jugador més determinant del conjunt barcelonista. Després d'aquesta derrota, els de Barcelona passen a la següent fase amb zero punts, mentre que el seu company de grup, el Kiel, passa amb quatre.

Laszlo Nagy ha abandonat al seu equip en el segon temps i és que l'hongarès ha patit al llarg de la setmana molèsties estomacals que se li han reproduït al llarg del partit.

Jicha i Omeyer, sentencien

THW_Kiel_008.jpgJa des del començament del partit els locals han dominat. Jicha obria el marcador i poc després posaria el marcador en 2 a 0. El jugador ha estat l'encarregat de marcar els primers del joc alemany amb el seu potent llançament exterior. Els minuts han anat passant i la contundència i determinació dels alemanys ha contrastat amb la precipitació i la poca consistència defensiva del Barça Borges.

Els blaugranes no han tingut opció amb vista a porteria. Quan no ha estat la gran muralla defensiva del THW Kiel la que parava l'acció ofensiva dels de Barcelona, aquí estava Omeyer. El porter francès ha estat l'estrella del partit, no hi ha hagut pilota que se li resistís. Kasper Hvidt també ha estat brillant a la primera part. Iker Romero aconseguia donar una mínima al seu equip amb el 5 a 3 i vuit minuts després, Boldsen tornava a provocar la mateixa situació amb el 7 a 5. El FC Barcelona Borges no ha sabut mantenir-se ferm i el seu contrincant no ha fet més que marcar, fins a tancar el primer temps amb un 16 a 11.

Juanín García, el més efectiu

A la represa no pogut canviar res l'equip de Barcelona. Els locals no han abaixat la guàrdia. Les diferències no han fet més que augmentar, i el Barça Borges a poc a poc se n'ha anat venint avall. Omeyer ha seguit en la seva línia, la defensa ha continuat sent agressiva, amb contacte i amb una bona basculació. En atac, Jicha s'ha mantingut entre els més afectius del seu equip. Ahlm també ha fet mal des del pivot. Zeitz ha sortit en la recta final, però com de costum, no ha fallat. Juanín García s'ha convertit en l'esperança barcelonista. L'extrem, aprofitant uns moments de glòria de la defensa blaugrana ha aconseguit disminuir mínimament les distàncies al marcador amb 29 a 23. El seu company Mikkel Hansen també ha tret el seu cop de dreta, però ja era massa tard, el partit feia temps que estava sentenciat.

THW KIEL, 33
FC BARCELONA BORGES, 26

THW Kiel: Kavticnik (5), Lövgren (3), Ahlm (3), Klein (2), Omeyer, Andersson (6), Jicha (7), set inicial, Wessing, Lundström, Anic (2), Palicka, Zeitz (2) i Karabatic (3).

FC Barcelona Borges: Kasper, Romero (6), Juanín (9), Nagy, Tomás (1), Boldsen (1), Jesper (2), set inicial, Lozano (1), Barrufet, Garabaya (1), Rocas (2), Hansen (3), Ben Amor i Jernemyr.

Parcials: 4-1, 6-3, 7-3, 10-7, 13-9, 16-11; 19-13, 24-16, 27-18, 29-19, 32-23 i 33-26.

Àrbitres: Baum (Pol) i Goralczyk (Pol).