18.11.2008 21:01

Defensant el liderat amb força (35-22)

El Barça Borges ha tornat a golejar al Palau, aquesta vegada al Naturhouse La Rioja (35-22). Victòria que fa als blaugranes encara més líders a l'Asobal. La defensa, la porteria i Víctor Tomás, autor de nou dianes, han estat el més destacat.

La primera part ha estat molt igualada. Els primers minuts han estat marcats per la falta d'encert dels dos equips de cara a porteria. Tot al contrari ha passat en el segon període, sens dubte una de les millors segones parts de la temporada. Kasper Hvidt ha estat esplèndid a la porteria i Víctor Tomás ha tingut el seu millor dia. Dos homes clau en l'enfrontament davant els de Logronyo.

Tal com es preveia

BOLDSEN_IKER_NATUR.JPGEls homes de Manolo Cadenas sabien que no seria fàcil posar contra les cordes al Naturhouse La Rioja. Durant els primers 20 minuts de partit s'ha viscut màxima igualtat a la pista. Els blaugranes no han estat fluids de cara a porteria, però han tingut sort, ja que els de Logronyo també han tingut dificultats per trobar el gol. En el minut 24, Iker Romero marcava des dels set metres el 12 a 8 que reflectia la màxima diferència en aquest període. Aquest era el quart gol consecutiu del conjunt blaugrana, quatre gols determinants i que han marcat l'inici del millor joc del Barça Borges. Amb un 14 a 12 s'ha arribat al descans

Sense fre

LOZANO_NATUR.JPGEl FC Barcelona Borges ha fet una de la millors segones parts de tot l'any. Els blaugranes han començat el segon temps amb un parcial de 14 a 2, que ha deixat el marcador en 28 a 14, quan el rellotge marcava el minut 17. A més Kasper Hvidt s'ha sumat a la festa amb quatre parades en aquest temps. Víctor Tomás ha revolucionat el partit. El català no ha deixat de marcar. El ‘8' barcelonista ho ha fet tot: Ha marcat grans gols des de l'extrem, al contracop, i fins i tot des de la primera línia. Juanín García també ha tingut un paper important, amb set dianes. Els dos extrems han estat les estrelles d'aquesta segona part. El combinat barcelonista ha sabut mantenir les diferències fins al final del partit, que finalment s'ha sentenciat amb un 35 a 22.

FC BARCELONA BORGES, 35
NATURHOUSE LA RIOJA, 22

FC Barcelona Borges (14+21): Hvidt, Tomás (9), Noddesbo (3), Nagy (3), Romero (4, 3p), Boldsen (1) Ugalde (3), set inicial, Mikkel (4, 2p), Lozano (-) Garabaya (-), Ben Amor (1), Juanin (7), Losert i Jernemyr (-).

Naturhouse La Rioja (11+11): Torrego, ; Aguirrezabalaga (4), Belaustegui (2), Oneto (5), Vigo (1), Amargant (1), Stojanovic (1p) ,set inicial, Velasco (1), Parra (1), Gedeón Guardiola (-), Isaias Guardiola (2), Baskin (1p), Aguinagalde i Gauchi (3).

Parcials: 2-0, 4-2, 9-5, 9-8, 12-9,14-11; 17-14, 21-14, 27-14, 29-16, 31-19, 35-22.

Àrbitres: García Fernández (Com. Catalán) i Pastor Gamon (Com. Catalán).