16.11.2008 19:03

Tarda de gols i bon handbol (38-27)

Verònica Díez

El Barça Borges ha golejat al Drammen, el seu últim rival europeu, al Palau (38-27). La porteria barcelonista ha estat l'autèntica protagonista del partit. Barrufet i Losert han amargat la tarda als suecs. Iker Romero ha estat el màxim golejador (6).

El conjunt visitant ho ha donat tot a la pista. A més, aquest diumenge al Palau s'ha viscut un bon ambient d'handbol. Els dos equips han gaudit al màxim. Finalment han estat els de Barcelona els que s'han portat la millor part. Després d'uns primers minuts en què les coses no han sortit del tot bé, sobretot en atac posicional, els homes de Manolo Cadenas han donat una gran lliçó d'handbol. Un gran encert sota pals, un atac més eficaç i una defensa més sòlides han fet que els blaugranes hagin anat de menys a més.

Iker Romero, ha tornat a delectar a l'afició barcelonista com ell només sap fer-ho. El de Vitòria ha marcat sis gols, els primers en aquesta Lliga de Campions.

Primers moments d'incertesa

QM3D7681.jpgEl combinat català no ha estat molt encertat en els primers moments de partit. Els blaugranes han tingut algunes errades en atac posicional i això ha facilitat la labor del seu rival. Venio Losert ha estat el jugador més efectiu en aquest primer temps. Amb les seves aturades ha aconseguit que el Drammen no augmentés distàncies en el començament de l'enfrontament. Durant els primers deu minuts, el marcador s'ha mogut únicament per marcar l'empat o la mínima diferència favorable als locals.

L'enlairament

QM3D7796.jpgBen Amor ha marcat, en el minut 11, el 6 a 4. Aquest ha estat el moment clau del partit, i és que ha marcat l'enlairament del Barça Borges. Un parcial de 4 a 0 ha deixat el marcador en 9 a 4. L'equip de Manolo Cadenas s'ha mantingut ferm fins al descans. Cristian Ugalde, per part de l'equip barcelonista, i Marius Hovde Andersen, han estat els jugadors més decisius durant la fase final del primer període, que s'ha tancat amb un parcial de 3 a 0 i un marcador de 17 a 11.

Imparables

QM3D7689.jpgEl segon temps ha estat completament dominat pels de Barcelona, que no han parat d'afusellar la porteria contrària. De nou els blaugranes han marcat un parcial de 4 a 0 que ha deixat sentenciat el partit (30-19). Barrufet s'ha canviat els papers amb Losert i ara ha estat ell el que s'ha portat el protagonisme. Res més sortir a la pista ha fet una gran parada, però aquesta no ha estat l'última. Mikkel Hansen s'han trobat més còmode i ha tornat a deixar a tots bocabadats amb el seu cop de dreta. Jesper Noddesbo també ha estat protagonista amb els seus gols i és que el danès sap fer a la perfecció espectacle que pot ser l 'handbol.

FC BARCELONA BORGES, 37
DRAMMEN, 28

FC Barcelona Borges (17+21): Losert, Roques (2,1p), Noddesbo (4), Nagy (2), Romero (6,2p), Ufanós (1) Ugalde (4), set inicial, Mikkel Hansen (6, 3p), Garabaya (5), Barrufet, Tomás (3), Ben Amor (4), Juanin (1) i Jernemyr.

Drammen (11+16): Carlsson, Spanne (3), Nordhagen, Hykkerud (6), Stegavik (5), Larsson (1), Tverdal (2), set inicial, Espen Hansen (3), Andersen (6), Holm, Sorheim i Augensen.

Parcials: 2-1, 5-4, 9-5, 10-5, 14-10, 17-11; 21-15, 26-18, 30-19, 33-21, 34-25, 38-2.

Àrbitres: Meyer (SUÏ) i Stalder (SUÏ).