19.10.2008 19:45

Primera derrota de la temporada (27-31)

El Barça Borges ha caigut contra el THW per 27 a 31. La segona part ha estat letal per als blaugranes. Thierry Omeyer i Filip Jicha han revolucionat el partit i els barcelonistes no han pogut frenar-los. Aquesta és la primera derrota dels de Cadenas.

La primera part del partit ha estat marcada per la igualtat entre tots dos equips. El Kiel s'ha avançat en un primer moment, però les diferències han estat d'un sol gol en el pitjor dels casos. Juanín García i Laszlo Nagy han estat els encarregats de posar el Barça de Manolo Cadenas tres gols per davant amb el 11 a 8. Poc ha durat l'alegria en el Palau i és que amb l'exclusió de Magnus Jernemyr els alemanys han aprofitat per tornar a igualar el partit. Finalment el resultat al descans ha estat de 15 a 15.

Màxima igualtat

Com era de preveure el començament de partit ha estat marcat per la igualtat entre tots dos conjunts. El Kiel s'ha mantingut un gol per damunt en el marcador durant els primers nou minuts, i és que ells han estat els encarregats de fer el servei inicial i han tingut l'oportunitat de ser els primers a avançar-se. El conjunt alemany ha estat molt encertat des de l'extrem. No obstant això, el FC Barcelona Borges ha tret més partit a la seva primera línia. La bona defensa alemanya i el ràpid replegament d'aquesta no han permès als blaugranes jugar al contraatac. Ha estat qüestió de temps, que els homes de Cadenas s'anessin sentint més còmodes a la pista.

Juanín fa el primer pas

El primer a avançar el Barça Borges en el marcador ha estat Juanín García. Després que Kavticnik fallés un llançament des de l'extrem dret, el segona línia blaugrana ha aprofitat per fer el 6 a 5. Kavticnik no ha fallat segons després, i ha tornat a posar el THW per davant (6-7). L'exclusió d’Ahlm ha deixat via lliure als de Barcelona per aconseguir una diferència més còmoda. Nagy i de nou Juanín han deixat el marcador en 9 a 7 en el minut 14. Dos minuts després Ben Amor marcava l'11 a 8 que marcaria el màxim avantatge de la primera meitat.

Tornar a començar

fcb-kiel_x11x.jpgL'alegria no ha durat gaire temps per al conjunt català. L'exclusió de Magnus Jernemyr ha deixat sense un dels pilars defensius els homes de Manolo Cadenas en el minut 20. El FC Barcelona Borges no ha defallit i malgrat perdre la superioritat en el marcador, no ha deixat que el THW Kiel s'avancés en cap moment. Finalment s'ha arribat al descans amb 15 a 15 en el marcador.

Omeyer i Jicha, letals

Mikkel Hansen ha marcat només començar el segon temps i l'equip blaugrana es col·locava un gol per sobre dels visitants. Ell mateix ha estat l'encarregat de fer el 18 a 16, que semblava marcar el començament de l'enlairament barcelonista. Ha succeït tot al contrari, i és que un parcial de 0 a 6 favorable al Kiel ha començat a dificultar les coses als de Barcelona (18-22). Thierry Omeyer ha estat espectacular a la pista i Filip Jicha ha tornat a demostrar que marcar al Palau no ho fa gens malament. Els dos jugadors han fet córrer de valent el FC Barcelona durant els primers 13 minuts.

S'intenta, però no hi ha sort

fcb-kiel_x10x.jpgEn el minut 16 de la segona meitat, Jesper Noddesbo ha aconseguit marcar el 22 a 22 que tornava a donar esperances als blaugranes de cara a aconseguir la victòria. Jicha i Omeyer han tornat a aparèixer. El primera línia ha marcat el primer gol d'un parcial de 0 a 5 que ha tornat a deixar el Barça Borges cinc gols per sota del THW Kiel (22-27). Els de Barcelona no han deixat d'intentar-ho, però ha estat impossible: Omeyer sempre ha estat en el lloc indicat en el moment precís. El partit ja estava pràcticament sentenciat i els barcelonistes han lluitat, però no hi ha hagut sort.

Alhm, Karabatic i Kavticnik han tingut una gran actuació i han participat considerablement en la victòria del seu equip.
FC BARCELONA BORGES, 27
THW KIEL, 31

FC Barcelona Borges (15+12): Hvidt, Noddesbo (6), Juanín (5), Nagy (7), Rocas (-), Jeremyr (-), Boldsen (3), set inicial, Tomás (1), Garabaya (-), Lozano (2), Ugalde (-), Ben Amor (1) i Hansen (2).

THW Kiel (15+16): Omeyer, Karabatic (7), Klein (4), Alhm (6), Lövgren (2), Andersson (-), Kavticnik (6), set inicial, Lund (-), Zeitz (1), Lundström (-) i Jicha (5).

Àrbitres: Nenad Krstic i Peter Ljublic (SLO).

Parcials: 3-4, 6-5, 9-8, 11-9, 13-12, 15-15; 17-16, 18-19, 20-22, 22-26, 23-28, 27-31