15.10.2008 20:26

Victòria treballada (35-31)

El FC Barcelona Borges ha obtingut una victòria treballada davant el BM Alcobendas. Malgrat que es podia pensar que el partit seria fàcil, l'equip madrileny ha posat moltes dificultats als homes de Cadenas.

L’Alcobendas ha basat la seva resistència en una bona defensa i en un atac ben organitzat. Els homes de Cadenas han treballat seriosament en atac, gràcies al bon treball ofensiu de Noddesbo i Rocas, però en defensa han notat la baixa de Magnus Jernemyr, absent avui per un procés gripal.

Poca solidesa defensiva

QM3D5172.jpgEl Barça Borges no ha començat fi en defensa, tot al contrari que el seu rival. L'Alcobendas ha marcat bé el seu territori des del primer moment. La seva agressivitat defensiva ha deixat fora de joc els blaugranes, que no han estat capaços de superar la porteria contrària. Rocas ha estat el barcelonista que més fi ha estat a la pista, però ni ell ni les parades de Kasper han aconseguit donar la superioritat al FC Barcelona Borges.

Noddesbo capgira el marcador

Jesper Noddesbo s'ha convertit en l'home del partit al minut 20. Quatre gols consecutius del danès han posat per davant al marcador els homes de Manolo Cadenas (13-10). L'Alcobendas no ha abaixat la guàrdia i ha respost amb un parcial de 0 a 3, que ha tornat a igualar el matx (15-15). Finalment, els blaugranes han aconseguit tancar el primer temps amb un 18 a 16.

Sense fre

QM3D5262.jpgLa igualada només ha durat durant els primers vuit minuts del segon temps. A partir d'aquest moment els barcelonistes han pitjat l'accelerador i han anat augmentant les distàncies. La millora defensiva s'ha notat i això ha donat més confiança als jugadors del Barça Borges. Demetrio Lozano ha estat clau en aquesta recta final. Juanín García ha marcat el màxim avantatge del partit (32-26). Nou minuts després l'àrbitre xiulava el final, quan l'electrònic marcava un 35 a 31.

FC BARCELONA BORGES, 35
BM ALCOBENDAS, 31

FC Barcelona Borges (18+17): Kasper, Lozano (8), Garabaya (3), Nagy (3), Boldsen (-), Rocas (6,1p), Juanín García (3), set inicial, Mikkel (2), Barrufet, Ben Amor (2), Noddesbo (7), Ugalde (1) i Tomás (-).

BM Alcobendas (16+15): Mijatovic, Vink (4), Gamboa (-), Maqueda (9,2p), González (4), De la Rubia (-), Trives (-), Dukic (8), Aldomar, Tremps (3), Suárez (-), Liébana (-) i Nyokas (3).

Àrbitres: Bustamante López i Pascualena Zabalza.

Parcial: 2-2, 5-7, 9-10, 12-10, 15-13, 18-16; 19-20, 23-21, 26-24, 30-26, 34-28 i 35-31.