12.10.2008 18:27

El Palau vibra amb l'handbol (30-19)

Verònica Díez

El Palau Blaugrana ha vist com el Barça Borges s'ha desfet per la via ràpida del Metalurg Skopje (30-19). La defensa, el contraatac i Venio Losert han estat el més destacat.

Els blaugranes han començat dominant, però just en la recta final de primer període els de Macedònia han ajustat el joc al màxim i han disminuït les distàncies fins a deixar el marcador en un 14 a 11 al descans. A la segona part ha estat una altra història. El FC Barcelona Borges ha pitjat l'accelerador i no hi ha hagut manera de parar-lo. El seu rival ha anat perdent força. Venio Losert ha fet un gran paper sota pals, Víctor Tomás ha estat clau al contraatac, de la mateixa manera que el seu company Jesper Noddesbo des del pivot. La muralla blaugrana ha tornat a destacar.

Un estira-i-arronsa

QM3D4213.jpgEl partit ha començat amb un parcial de 3 a 0. El Metalurg s'ha vist amb serioses dificultats en l'atac posicional, i és que el mur creat per la defensa 6-0 dels de Manolo Cadenas no ha donat opcions. A més, Venio Losert els ha amargat la tarda des de la porteria. Vuit minuts han tardat els visitants a marcar el seu primer gol. Els macedonis han utilitzat totes les seves forces i han estat capaços de retallar distàncies fins a posar el marcador en 4 a 3. El Barça Borges ha tornat a contraatacar i gràcies a un parcial de 4 a 0 se n'ha anat sis gols per davant (12-6), però el seu rival li ha tornat la jugada i ha aconseguit el 13 a 11 a un minut per finalitzar el primer període. Albert Rocas sentenciava aquest temps amb el 14 a 11.

Comença l'espectacle

QM3D4410.jpgEl Barça de la segona part ha estat molt més potent i eficaç i, a més, no ha perdonat en cap moment. En el minut set, Rubén Garabaya ha començat un parcial de 5 a 0 que deixava el marcador en 23 a 14. A poc a poc, el Metalurg Skopje s'ha anat apagant. Els blaugranes han marcat un alt ritme de partit i ells no han pogut seguir-lo. Losert ha seguit en la seva línia i el joc amb els pivots ha millorat. La participació de Garabaya i Noddesbo en el joc ha estat destacable. A quatre minuts per al final, Albert Rocas marcava el 29 a 16, que reflectia la màxima diferència del partit.

FC BARCELONA BORGES, 30
METALURG SKOPJE, 19

Barcelona Borges (14+16): Losert, Ugalde (1), Jernemyr (-), Nagy (1), Garabaya (3), Hansen (4,1p), Tomás (6,1p), set inicial, Ben Amor (-), Noddesbo (5), Ufanós (1), Boldsen (2), Juanín García (3) i Rocas (4,1p).

Hc Metalurg Skopje (11+8): Ristovski, Zivkovic (5,2p), Dimovski (3), Lazarov (2), Stanojevic (3), Mirkulovski (1), Gjorgjonovski (1), set inicial, Stoilov (1), Maljcev (2,2p), Chanturia (-), Jovic (-) i Smigic (1).

Parcials: 1-0, 4-1, 5-3, 9-6, 12-7, 14-11; 15-12, 20-14, 23-14, 24-16, 27-16 i 30-19.

Àrbitres: Buy i Pichon (FRA).