09.10.2008 22:16

Sisena victòria i més líders (27-31)

El Barça Borges continua la bona ratxa a l'Asobal. Aquest dijous ha aconseguit la seva sisena victòria consecutiva a la Lliga davant l'Octavio Pilotes Posada per 27 a 31. Amb aquest triomf els blaugranes són encara més líders.

Els homes de Manolo Cadenas no ho han tingut fàcil. Després de començar dominant, els gallecs han reforçat el seu joc defensiu, que, juntament amb la seva duresa ofensiva, s'ha convertit en un autèntic maldecap per als blaugranes. Amb un 10 a 9 s'ha arribat al descans. Els de Barcelona han millorat el seu joc i finalment han aconseguit el triomf. Jesper Noddesbo i l'efectivitat de la primera línia han estat crucials.

Tretze minuts de glòria

El FC Barcelona Borges ja sabia que el seu rival es trobava en un dels seus millors moments esportius. Tot i això, les coses no han anat malament al conjunt blaugrana en els primers moments del partit. El Barça Borges començava marcant i amb una gran fermesa a la pista. Boldsen ha fet el 4 a 7, que marcava la màxima diferència de la primera meitat, al minut 13. Ha estat llavors quan el porter Xavi Díaz ha entrat en acció.

Xavi Díaz i Tavares, letals

Els blaugranes han tingut molts problemes per aconseguir el gol. Els locals, amb Xavi Díaz i Tavares al comandament, han aconseguit un parcial de 4 a 0 a tres minuts per finalitzar el primer període i han posat per davant l'Octavio Pilotes Posada per primera vegada en el partit (9-8). Les exclusions de Magnus Jernemyr i Rubén Garabaya a la recta final han fet més feble el sistema defensiu del conjunt barcelonista, que ha tancat la primera part amb inferioritat al marcador (10-9).

Reacció blaugrana

Només un minut ha trigat el Barça Borges a tornar a aconseguir la superioritat. Mikkel Hansen feia el 10 a 10, i, tot just després, Albert Rocas aconseguia el 10 a 11, gràcies a un contracop. Jesper Noddesbo ha estat el referent del joc blaugrana durant aquest segon temps. Precisament ell ha marcat el 13 a 15 que tornava a donar certa tranquil·litat als de Manolo Cadenas.

Tots els aspectes del joc barcelonista han millorat. La primera línia ha estat més encertada i contundent en atac, la defensa 6-0 ha funcionat amb molta més solidesa i el joc amb el pivot ha estat més efectiu. A poc a poc els de Barcelona han anat augmentant les distàncies. El potent llançament de Mikkel Hansen també ha ajudat. Finalment el partit ha acabat amb un 27 a 31.

OCTAVIO PILOTES POSADA, 27
FC BARCELONA BORGES, 31

Octavio Pilotes Posada: Javi Díaz, Tavares (8,1p), Martinovic, Gustavo Alonso (2), Mitrovic (7), Prce (5), Cerillo (1p) -set inicial-, Marjanovic (ps), Infestas (1), Montávez (1), Macías, Sudzum i Polakovic (3).

FC Barcelona Borges: Hvidt, Juanín García (5), Noddesbo (8), Nagy (4), Jernemyr, Boldsen (3), Rocas (3) -set inicial-, Barrufet (ps), Lozano (1), Víctor Tomás (1), Garabaya (1), Hansen (5,2p), Cristian Ugalde i Ben Amor.

Parcials: 2-2, 4-5, 5-7, 6-8, 8-8, 10-9; 13-14, 15-19, 18-22, 21-22, 25-29, 27-31.

Àrbitres: Raluy López i Sabroso Ramírez.