05.10.2008 12:44

“Hem aconseguit el que volíem: guanyar”

L'entrenador del Barça Borges, Manolo Cadenas, està content amb la primera victòria del seu equip a Europa davant el Drammen per 24 a 29. El tècnic barcelonista assegura que han aconseguit el que volien, una victòria, malgrat les dificultats.

El Drammen a priori era un dels equips més fàcils de la Lliga de Campions, però dissabte no es va rendir davant el FC Barcelona Borges. Els noruecs van crear moments de gran tensió a la pista. El Barça va reaccionar a temps i va aconseguir el triomf.

El factor pista en contra

QM3D0724.jpgEl factor pista sempre és un aspecte que s'ha de tenir en compte. Manolo Cadenas explica: “Sempre costa més guanyar fora de casa. El Drammen és un equip inferior, havíem d'haver jugat una mica millor. L'important és que hem aconseguit el que volíem, guanyar.” És per això que el tècnic barcelonista afirma que és d'agrair la victòria a la pista noruega.

Un inici amb complicacions

Els primers minuts del partit van estar marcats per les imprecisions blaugrana tant en defensa com en atac. D'això se'n van aprofitar els noruecs, que van aconseguir mantenir-se enganxats al Barça Borges durant una gran part del primer període. “Sempre en els primers quinze minuts solem dominar, però, no obstant això, en aquest partit no. No vam començar bé en defensa i no ho vam saber solucionar en atac. Ells ens van ficar en poc temps set gols, cosa que no ens ha passat en tots els partits jugats fins ara”, exposa Cadenas.

Un bon debut

QM3D8716.jpgPer a Ben Amor el de dissabte va ser el seu primer partit com blaugrana a la Lliga de Campions. El seu entrenador està content amb el seu rendiment. I més tenint en compte que només fa una setmana que està a Barcelona: “S'ha acoblat a l'equip a la perfecció”, assegura Manolo Cadenas. El de Tunísia va marcar dos gols i va fer una bona primera meitat. “Va fer un primer temps molt encertat. En moments complicats va marcar i va repartir molt bé el joc”, afirma el tècnic barcelonista.

Líders en solitari

Després de cinc jornades de Lliga el FC Barcelona Borges s'ha col·locat a la taula classificatòria com a líder. El Fraikin Granollers, rival amb el qual compartia lideratge, va perdre dissabte davant l'Octavio Pilotes Posada per 28 a 29, fet que ha donat la primera plaça en solitari als blaugranes. Manolo Cadenas assevera: “Tant de bo sigui així fins al final de temporada!”
Dijous, un altre desplaçament
La pista de l'Octavio Pilotes Posada serà la següent que visitarà el FC Barcelona Borges. Serà dijous, i per jugar la sisena jornada de la Lliga Sabadell Atlàntic Asobal. Segons Manolo Cadenas, els gallecs són un rival que s'ha de tenir en compte i del qual no et pots fiar.