28.09.2008 19:35

Colíders (27-35)

El Barça Borges es col·loca com colíder de l'Asobal després de guanyar el CAI Aragó per 27 a 35. Els blaugranes han estat brillants en totes les facetes del joc. Quarta jornada de Lliga i quarta victòria dels de Cadenas, que estan imparables.

Després d'uns primers moments en els quals l'encert ofensiu ha estat el punt feble dels blaugranes, el FC Barcelona s'ha crescut a la pista. La defensa ha estat extraordinària. Això juntament amb un David Barrufet molt eficaç sota pals ha produït grans jugades en atac. El cop de dreta d'Hansen i Demetrio Lozano han estat també protagonistes durant la tarda d'aquest diumenge. Amb aquest triomf els barcelonistes comparteixen liderat amb el Fraikin Granollers, i se situen a quatre punts del Ciudad Real.

Un Barça Borges imparable

Els primers deu minuts han estat igualats, a causa dels errors ofensius del Barça Borges. El punt d'inflexió l'han marcat Víctor Tomás, Juanín García, Laszlo Nagy i Jesper Noddesbo, que han estat els artífexs d'un parcial de 0 a 4 que ha donat ales al Barça Borges per aconseguir la seva primera diferència important (3-7). A la bona defensa ara s'ha afegit l'efectivitat ofensiva. Els blaugranes han marcat amb gran facilitat.

Festival de Barrufet

Rubén Garabaya i Mikkel Hansen han estat letals en atac, però el que realment ha estat el jugador estrella ha estat David Barrufet. El català ho ha parat tot. En total han estat 11 les vegades que el porter blaugrana no ha deixat passar la pilota per la seva porteria. El CAI s'ha quedat sense opcions. D'altra banda, els locals no han sabut aprofitar els cinc penals que s'han xiulat a favor seu. Només dos d'ells han traspassat la porteria barcelonista. Amb un parcial de 0 a 5 s'ha aconseguit la màxima diferència del partit (7-13). Amb el mateix avantatge s'ha tancat el primer temps (10-16).

Confirmació de la victòria

En la represa el CAI Aragó ha sortit a la pista endollat. Dos gols consecutius han deixat el marcador en 13 a 17. Els de Saragossa han cregut en la remuntada, però el Barça Borges li ha tret de seguida la idea del cap. Demetrio Lozano ha tornat a aconseguir els sis gols de diferència amb el 13 a 19 i a partir d'aquest moment ha anat tot sobre rodes. Únicament en el minut 11 del segon temps, Vatne ha espantat als de Cadenes amb el 18 a 23. De nou David Barrufet ha parat i amb això han augmentat els gols del conjunt barcelonista. I per finalitzar el partit, un parcial de 0 a 3. Juanín García i Laszlo Nagy posaven la cirereta al pastís i sentenciaven el xoc amb un 27 a 35.
CAI ARAGÓ, 27
FC BARCELONA BORGES, 35

CAI Aragó (10+17): Stankovic (5), Pablo Hernández, Sorli (4), Arrhenius (4), Cartón (1p), Zaky (1p), Sorrentino(-) set inicial, Vatne (5), Víctor Alvarez (1), Sifre (4,1p), Borges (2,1p), Lamadrid (-), Muiña (-) i Lapagne.

F.C. Barcelona Borges (16+19): Barrufet, Romero (1), Juanín (4), Lozano (6), Nagy (4), Tomàs (3), set inicial, Noddesbo (3), Garabaya (5), Ugalde (-), Kasper, Nagy (4), Jermenyr (-), Boldsen (4), Hansen (5,2p) i Rocas (-).

Àrbitres: García Fernández i Pastor Gamón.

Parcials: 0-1; 3-3; 4-7; 7-10; 7-13; 10-16; 14-19; 17-23; 19-26; 23-29; 26-32; 27-35.