24.09.2008 19:39

Tercera victòria consecutiva (28-24)

El Barça Borges ha aconseguit la tercera victòria consecutiva de la temporada enfront de l'Arrate per 28 a 24. Els blaugranes no ho han tingut fàcil, i és que els bascos han pressionat i en diverses ocasions han estat a punt d'empatar el partit.

El conjunt basc tenia clar què hi venia a fer, a Barcelona. Els d'Eibar volien guanyar el seu primer partit i, tot i que només han aconseguit ser superiors en el marcador durant els primers minuts de joc, han posat en perill la superioritat blaugrana en diverses ocasions. Finalment, la defensa i la porteria barcelonista han estat a l'alçada de les circumstàncies i han facilitat la victòria del FC Barcelona Borges.

Un 5 a 0 determinant

fcb-arrate1_x7x.jpgDurant els primers cinc minuts el conjunt català s'ha trobat amb dificultats quant a l'atac. Dues pèrdues de pilota han posat en safata el 0-2 als visitants. A més, la defensa no estava en el seu millor moment i això ha donat més llibertat a l'Arrate. Un parcial de 5 a 0 ha capgirat el marcador completament (5-2). A partir d'aquest moment el Barça Borges ha sabut mantenir-se superior i fins i tot s'ha avançat en cinc gols durant el primer període (12-7).

L'Arrate pressiona

Boldsen i Jernemyr s'han convertit en els reis de la defensa, com ja és habitual. El mateix Boldsen ha estat excepcional en el repartiment del joc. Kasper tampoc s'ha quedat enrere. I què es pot dir de l'actuació de Juanín García, que no ha deixat respirar Malumbres? Malgrat això, els blaugranes s'han trobat amb un Arrate molt dur, sobretot en defensa, el que els ha donat més facilitats a l'atac. Producte d'això ha estat un parcial de 0 a 3 a tres minuts per finalitzar el primer període que ha deixat el marcador en 14 a 13.

Fort inici

fcb-arrate1_x5x.jpgA la represa els homes de Manolo Cadenas han sortit amb una gran solidesa defensiva i en atac han demostrat un gran potencial. Gols espectaculars i grans parades han estat protagonistes durant els primers minuts. Però l'Arrate s'ha rebel·lat a la pista i ha començat de nou a apropar-se al Barça Borges. Arroyo ha marcat el 22 a 21 i ha tornat a posar la por al cos als barcelonistes. Kasper ha estat present en aquests moments i no ha deixat que el seu rival li marqués cap gol.

Tranquil·litat a la pista

Durant els últims moments el marcador no ha fet grans canvis. Els dos equips han marcat, però s'han respectat les diferències. Juanín García ha estat el gran protagonista. Amb els seus contraatacs ha delectat l'afició del Palau. Finalment el partit s'ha sentenciat amb un 28 a 24.

FCB BORGES, 28
JD ARRATE, 24

FC Barcelona Borges (14+14): Hvidt; Noddesbo (-), Hansen (2, 1p), Nagy (6), Juanín (9, 1p), Rocas (2), Boldsen (4), set inicial, Jernemyr (-), Lozano (3), Garabaya (-), Tomás (2), Ugalde (-) i Iker Romero (-).

Arrate (13+11): Malumbres; Kobin (5), Vargas (-), Beljanski (4), Arrieta (3), Rudovic (1), Berríos (1), set inicial, Cutura (1), Marc García (4, 2p), Arroyo (1), Salaberría (-), Serrano (4) i Ivo Díaz (-).

Àrbitres: Fernández Baranda i Monge Arroyo.

Parcials: 1-2, 4-2, 7-4, 10-7, 12-9, 14-13; 17-14, 20-16, 22-18, 22-21, 25-22 i 28-24.