FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

08.09.2008 17:25

El contracte de Jerome, rescindit

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona Borges i Jerome Fernández han arribat a un acord per a la rescissió del contracte del primera línea francès, a qui encara li quedava un any de contracte.


Després de set anys a la disciplina del FC Barcelona, Jerome Fernández no tornarà a vestir de blaugrana. El club i el jugador internacional han decidit posar punt i final a la relació contractual que els unia fins al 30 de juny de 2009.

El director tècnic de la secció, Enric Masip, ha reconegut que la rescissió del contracte s'ha accelerat després de conèixer que el jugador havia arribat a un acord amb el Ciudad Real per a la temporada 2009/10: “Hem preferit desvincular al jugador, abans de crear un problema al vestidor. Jerome ha negociat amb el nostre màxim rival i això podria generar un ambient negatiu entre els jugadors".

Cal recordar que al final de la temporada passada, el tècnic Manolo Cadenas va expressar el desig de no comptar amb Jerome Fernandez, que encara tenia un any de contracte. Després dels Jocs, el jugador francès va expressar la voluntat de continuar al club, però la situació ha donat un tomb en conèixer que ja tenia un preacord amb el Ciudad Real.

Fruit d'aquesta rescissió, que no comportarà cap despesa econòmica per al FC Barcelona Borges, el club ha arribat a un acord amb el Ciudad Real, que permetrà que la temporada que ve el Barça pugui incorporar un jugador de la plantilla manxega.

El contracte de Jerome, rescindit

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana