07.09.2008 15:04

Victòria del Metalurg contra l’Izmir (29-33)

L’MKD HC Metalurg de Macedònia es va imposar a l’Izmir BSB SK turc per 29-33 en l’anada de la fase classificatòria de la Champions League d’handbol. El guanyador d’aquesta eliminatòria serà el quart equip del grup C, en què es troba el Barça Borges.

El 13 de setembre es coneixerà el quart equip del grup C de la Champions d’handbol. De moment, el Metalurg de Macedònia ha fet una passa endavant després de vèncer l’Izmir de Turquia per 29-33 en el primer partit de la ronda classificatòria. Els macedonis es van imposar al segon temps ja que al descans l’Izmir guanyava per 16-15.

Ja sigui el Metalurg o l’Izmir l’equip classificat, el Barça Borges s’hi enfrontarà el dia 11 d’octubre. Serà al Palau Blaugrana en el segon partit de la Champions que jugaran els de Manolo Cadenas i en el debut del Barça com a local. Els blaugranes debutaran a Europa a la pista del Drammen noruec.

Els classificats

Ja hi ha dos equips que s’han guanyat l’accés a la fase regular de la Champions. L’Steua de Bucarest va guanyar el Sasja tant a l’anada com a la tornada. Els romanesos van vèncer per 38-25 a l’anada i van certificar l’accés a la ronda de grups en guanyar l’equip belga per 31-36 al segon partit. L’Steua serà rival del Portland San Antonio, del Chehovskie Medvedi i del Cimos Koper al grup E.

També el Rhein-Neckar Lowen jugarà la fase regular. Els alemanys es troben al grup H, juntament amb el RK Zagreb, el Pick Szeged i el Wisla Plock. El Rhein-Neckar Lowen va derrotar fàcilment el Dudelange de Luxemburg per 16-41 a l’anada i per 46-15 a la tornada.