23.08.2008 16:00

A la final del Torneig de Vinaròs (24-40)

El Barça jugarà la final del XVè Torneig d’handbol Ciutat de Vinaròs. Els blaugranes van derrotar a la semifinal l’equip amfitrió, el Club Balonmano Vinaròs, per 24-40.

A partir de les 20.00 h, el primer equip d’handbol disputarà la final del Torneig Ciutat de Vinaròs contra el CBM Alser Puerto Sagunto. El Barça s’enfrontarà amb un equip de la Divisió d’Honor B. A priori hauria de ser un rival assequible però cal recordar que Manolo Cadenas compta amb una plantilla amb només quatre jugadors del primer equip.

El Sagunt va derrotar a la primera semifinal el Club Balonmano Onda, de la Primera Nacional, per 28-22.

El Barça va saber superar amb relativa facilitat el Vinaròs en la segona semifinal del torneig de la població castellonenca. El resultat final va ser de 24-40, amb l’aportació de tots els jugadors que hi van participar, i també la presència dels tres porters, Gonzalo, Nil i Rodrigo.

La primera part va ser més complicada. El parcial als 30 minuts era de 14-19. “L’equip no va funcionar durant el primer temps”, ha reconegut Xavi Pascual. El segon entrenador blaugrana ho explica argumentant que sent el primer partit de la pretemporada a tothom li va costar engegar. “A la segona part vam jugar d’acord amb el que esperàvem”, conclou el tècnic.

Debut de Jernemyr

A més de Laszlo Nagy, Eric Gull i Cristian Ugalde, el suec Magnus Jernemyr és el quart jugador professional que treballa amb l’equip. El seu debut en partit amistós amb la samarreta blaugrana va satisfer a tothom. “Magnus va estar molt bé en defensar, aportant allò que volíem. S’ha mostrat contundent al darrera i amb una bona actitud”, defineix Xavi Pascual.