Handbol-Pequín 2008

22.08.2008 11:27

Dinamarca jugarà pel setè lloc (28-27)

Rússia disputarà la final entre el cinquè i el sisè lloc dels Jocs. Ha derrotat Dinamarca per un gol (28-27) en un partit que ha dominat durant la primera part però que els danesos han empatat i en què s’han avançat a dos minuts del final.

Jesper Noddesbo, Kasper Hvidt, Mikkel Hansen i Joachim Boldsen hauran de jugar pel setè i el vuitè lloc als Jocs Olímpics de Pequín. Dinamarca no ha pogut superar una Rússia que ha sortit molt forta.

El combinat rus ha dominat gairebé tot el partit. De fet, el matx ha començat amb una eficàcia elevada de cara a gol de Rússia, que ha aconseguit una diferència de +5 (8-3). Aquest marge s’ha repetit a la segona part (20-15 i 22-17 als minuts 34 i 40, respectivament).

Però els danesos no s’han encongit i han posat Rússia contra les cordes als darrers minuts. Mikkel Hansen ha aconseguit el gol del 25-27 a dos minuts del final però el desgast ha passat factura i els russos no han perdonat en aquest impàs. Tres gols, obra de Dibirov, Kovalev i Kamanin, han possibilitat el capgirament definitiu del marcador i el 28-27 final.

Des de la vessant blaugrana, Jesper Noddesbo, que ha obert el marcador de la semifinal, ha acabat amb sis gols, mentre que Mikel Hansen ha sumat tres dianes, totes en el moment de màxima reacció danesa.