Handbol-Pequín 2008

20.08.2008 10:57

França, a semifinals (27-24)

Malgrat no poder comptar amb el blaugrana Jerome Fernández, per lesió, la selecció francesa ha aconseguit imposar-se a Rússia per 27-24 als quarts final dels Jocs de Pequín.

La victòria de França s’ha llaurat ja en els darrers minuts de la primera part, en què l’encert ofensiu dels francesos ha facilitat un avantatge de tres gols (13-10) que ha estat clau en el desenvolupament del partit.

Semifinal blaugrana

A la segona part França ha sabut controlar el ritme del partit per emportar-se la victòria, un triomf que porta els gals a les semifinals del torneig.

Es tracta d'una semifinal que Jerome Fernández no podrà disputar a causa de la lesió que pateix. El seu equip es trobarà amb el guanyador de l’eliminatòria entre Croàcia i Dinamarca.
El Barça, molt representat
Guanyi qui guanyi el partit entre croats i danesos, la presència blaugrana està garantida. Venio Losert, amb Croàcia, i Noddesbo, Kasper Hvidt, Boldsen i Hansen, amb Dinamarca, lluitaran per assolir el pas a la semifinal.