11.06.2009 11:19

Els de Rivera, al capdavant del seu grup

La selecció de Valero Rivera, on juguen cinc blaugranes, ja lidera el grup 7 del Preeuropeu, després d’imposar-se a Xipre per 25 a 36. L’Hongria de Nagy, per la seva banda, va punxar en perdre per només un gol contra Eslovàquia.

La selecció espanyola va derrotar amb comoditat Xipre en aquesta darrera fase de la classificació per al Campionat d’Europa d’Àustria 2010. Els de Valero Rivera van guanyar per 25 a 36 en un partit disputat aquest dimecres a Nicòsia. Els cinc blaugranes que participen en aquesta selecció (Garabaya, Juanín, Tomás, Sarmiento i Ugalde) van disposar de minuts per contribuir a la victòria del combinat estatal, que al descans ja guanyava de deu gols (9-19).

Amb aquesta victòria, Espanya ja lidera el grup 7 del Preeuropeu, superant Holanda, tot i haver disputat un partit menys.

Hongria punxa a casa

La sorpresa de la jornada la va donar Eslovàquia, que va derrotar l’Hongria de Laszlo Nagy a domicili, per només un gol (29-30). Els hongaresos van dominar el partit d’entrada i al descans guanyaven de tres (15-12), però la selecció eslovaca va ser capaç de remuntar el marcador en contra i aconseguir la victòria final. Aquesta derrota beneficia la Croàcia de Losert, que consolida el liderat del seu grup.
Tres partits a Galícia
La selecció espanyola ha viatjat aquest dijous cap a Galícia, on disputarà els tres partits que té pendents per concloure el Preeuropeu. El primer d’aquesta sèrie es disputarà diumenge a Vigo davant Ucraïna. Una victòria els donaria la classificació matemàtica.