Handbol conti

18.04.2009 20:42

Una altra prova superada (35-21)

El Barça Borges ha sumat una nova victòria a l'Asobal. Els blaugranes han golejat el Conca 2016 en un partit que han controlat des del primer minut. Albert Rocas, amb sis dianes, ha estat el màxim golejador de l'enfrontament.

Els homes de Xavi Pascual han imposat el ritme de joc només començar l'enfrontament. Els manxecs s'han quedat ben aviat sense recursos i no han trobat la manera de frenar els blaugranes. Al descans la diferència ja era de vuit gols (18-10). El segon temps ha servit al Barça per acabar de rematar la feina. Els blaugranes han anul•lat completament el Conca i, amb un parcial de 5 a 0, han tancat el partit.

Es comença a perfilar la golejada

QM3D7516.jpgSe sabia que el Conca, tot i que es troba a la part baixa de la classificació, és un rival que pot donar sorpreses. Per això, el FC Barcelona ha sortit concentrat a la pista i ha controlat el rival en tot moment. Rocas i Nagy han obert el marcador. Dos gols d'avantatge ha estat la mínima diferència aconseguida pels blaugranes en tot en matx. La defensa 6-0 del Barça ha plantejat molts problemes al rival, que no ha deixat d'intentar-ho. Quan no ha estat la defensa barcelonista, ha estat Kasper Hvidt, que ha fet una gran primera part sota pals.

En atac, els de Pascual han plantejat un bon joc col•lectiu i encara que en els primers minuts han estat la primera línia la que ha dut el pes del joc, els últims minuts han estat protagonitzats pel bon joc dels extrems. Al final, 18 a 10 al descans.

Sense fre

QM3D7559.jpgEls manxecs han intentat resoldre els problemes del primer període en els primers instants de la represa, amb més sort de cara a porteria, però les diferències eren massa grans. El Conca només ha aguantat el ritme deu minuts i és que a partir d'aquest moment Víctor Tomás ha entrat en acció. Tres gols consecutius del català i un de Laszlo Nagy han deixat el marcador en 25 a 16. Però el millor encara havia d'arribar.

Mentre el FC Barcelona no deixava de perforar la porteria contrària, els de Castella-la Manxa han hagut de suar de valent per ampliar el seu registre anotador. Aleshores ha aparegut Venio Losert, un malson per als homes del Conca 2016. Els últims minuts de partit han estat 100% blaugrana. Primer, un parcial de 3 a 0 en el minut 23 (30-20) i, més tard, un 5 a 0 a un minut per al final han deixat l'electrònic en 35 a 21. Una autèntica pluja de gols i tota una lliçó de bon handbol.

FITXA DEL PARTIT
FC BARCELONA, 35
CONCA 2016, 21

FC Barcelona Borges (18+17): Hvidt (Losert), Garabaya (1), Ugalde (1), Nagy (5), Jernemyr (-), Hansen (4), Rocas (6, 1p), set inicial, García (3), Tomás (4, 3p), Lozano (1), Boldsen (5) i Oneto (5).

Conca 2016 (10+11): Oliva (Bozic), Bager (-), Petric (1), Markovic (3,1p), Grosas (1), Nilsson (3), Pérez (1), set inicial, Sabonis (1), López (3), Mendoza (4), Hiliuk (2) i Rodríguez (2).

Àrbitres: Fernández Fernández i Rios Martín.

Parcials: 3-2, 7-3, 10-5, 14-7, 16-8, 18-10; 20-13, 22-15, 23-16, 27-19, 30-21, 35-21.