15.04.2009 22:26

Es manté la pressió sobre el líder (26-28)

El Barça Borges continua pressionant l'actual líder de l'Asobal, el Ciudad Real, després de guanyar l'Antequera a domicili en un partit de màxima intensitat. Els blaugranes han hagut de treballar dur per sortir de Màlaga amb els dos punts.

L'equip de Xavi Pascual ha acabat amb la bona ratxa del conjunt malagueny, mentre continua el seu bon camí per la Lliga Asobal. Això sí, ha hagut de suar la samarreta per guanyar a un Antequera que en la segona meitat ha plantat cara i ha estat a punt de sorprendre als blaugranes. Finalment el FC Barcelona ha sabut imposar la seva qualitat i s'ha fet amb un triomf que li manté a dos punts del liderat.

L'enfrontament entre Portland i Ciudad Real ha acabat en victòria per als manxecs per 19 a 26, resultat que fa que la part alta de la taula es mantingui igual una jornada més.

Sota control

El partit ha començat amb un parcial d'1 a 4 que ha marcat la primera superioritat blaugrana quan tan sols havien passat deu minuts de joc. El Barça Borges s'ha mantingut ferm, però l'Antequera no ha deixat de lluitar cada pilota i en el minut 16 s'ha col•locat a només un gol dels de Barcelona (5-6). Tres gols consecutius del FC Barcelona reflectien just després la màxima diferència de l'enfrontament (5-9). Llavors quedaven deu minuts per al final del primer temps i ha estat quan els extrems drets blaugranes han entrat en acció. Víctor Tomás i Albert Rocas no s'han deixat intimidar per un equip malagueny asfixiant en el joc i s'han encarregat de portar les regnes de l’equip abans d'arribar al descans (12-15).

Un temps mort que dóna vida

A la represa els homes de Xavi Pascual s'han vist completament sorpresos per un Antequera letal en atac. Un parcial de 7 a 2 ha posat per davant al marcador als locals (19-17). Davant aquesta situació, el tècnic barcelonista ha decidit demanar temps mort, que ha marcat un punt d'inflexió en el joc del FC Barcelona Borges, que amb tres gols ha recuperat la superioritat (19-20). A partir d'aquest moment una autèntic duel entre catalans i malaguenys i és que l'electrònic no ha deixat de moure’s entre l'empat i el gol de diferència.

Quan només quedaven dos minuts per al final i amb un 25 a 26, els de Barcelona s'han quedat amb dos homes menys en pista degut a les exclusions d'Albert Rocas i Magnus Jernemyr. Un esplèndid David Barrufet ha salvat l'equip de l'empat i més tard Cristian Ugalde ha marcat el 25 a 27 que donava certa tranquil•litat. Joachim Boldsen ha acabat feina amb l'últim gol de la nit, el 26 a 28.

ANTEQUERA, 26
FC BARCELONA BORGES, 28

ANTEQUERA 2010, (12+14): Jorge Martínez; Branislav Prodanovic (2), Pérez Canca (1p), Michael Jahns (1), Branislav Obradovic (6), Chelu Cid (4), Alexis Rodríguez, set inicial, Xavi Pérez (ps), Andrés Kogovsek, Danimir Curkovic (3), Paco Bustos (1), Juanan Ramos (1), Rafa Baena (4) i Srdjan Trivundza (4, 1p).

F.C. BARCELONA BORGES (15+13): Kasper Hvidt; Víctor Tomás (6), Lazlo Nagy (3), Rubén Garabaya (1), Magnus Jermenyr, Demetrio Lozano, Juanín García (3), set inicial, David Barrufet (ps), Jesper Noddesbo, Cristian Ugalde (1), Iker Romero (6, 2p), Joachim Boldsen (1), Mikel Hansen (3) i Albert Rocas (4).

Parcials: 1-2. 1-4, 3-5, 5-9, 9-11, 12-15; 15-16, 19-18, 20-21, 22-22, 24-26, 26-28

Àrbitres: A. Rodríguez Rodríguez i Rafael García Mosquera.