27.03.2009 22:30

Al millor nivell (40-28)

Verónica Díez

El Barça Borges ha guanyat amb autoritat l'Octavio Pilotes Posada en una nit d'autèntic espectacle barcelonista. Amb un 40 a 28, els homes de Xavi Pascual segueixen en la línia ascendent. Romero amb 10 dianes ha estat el màxim golejador del partit.

El conjunt blaugrana segueix jugant a un alt nivell. Els gallecs s'han vist sorpresos per la millor versió del Barça Borges des del primer minut. Amb un parcial de 8 a 2 en deu minuts, els blaugranes han començat a marcar les primeres diferències, una distància que s'ha mantingut i fins i tot superat en el transcurs del partit.

Assalt local

QM3D3269.jpgL'equip de Xavi Pascual ha imposat el seu joc només començar l'enfrontament. Ha estat qüestió de minuts que el marcador fos cada vegada més favorable al Barça Borges. Al minut 10, l'avantatge ja era de sis gols, gràcies a un parcial de 8 a 2. Set minuts després, Iker Romero ha deixat a l'electrònic el 14 a 7. En aquell moment  l'Octavio Pilotes Posada ha tingut el parcial més inspirat, amb tres gols consecutius. Però els ha servit de ben poc als gallecs, que han vist com el FC Barcelona seguia en la seva línia i tancava el primer temps amb un 21 a 12. Kasper Hvidt a la porteria i Romero amb vuit gols, han estat els jugadors més destacats del primer període.

La mateixa història

QM3D3149.jpgEl segon període no ha tingut grans diferències. El FC Barcelona s'ha mantingut sòlid i ha augmentat l'avantatge mentre que l'Octavio ha anat perdent gas. Xavi Pascual ha fet canvis en el sistema de joc. Si ja a la primera meitat col•locava Oneto i Jernemyr a la zona central de la defensa, ara Jesper Noddesbo ha donat descans a Cristian Ugalde a l'extrem esquerre. El danès ha fet de doble pivot i, com només ell sap fer, s'ha convertit en l'amo de la línia de sis metres. Poc després s'ha sumat a la festa Demetrio Lozano, que ha afusellat la porteria contrària, igual que el seu company Albert Rocas. El conjunt visitant no ha aconseguit seguir el ritme marcat pels blaugrana i finalment ha caigut davant un gran Barça Borges.

FC BARCELONA BORGES, 40
OCTAVIO PILOTES POSADA, 28

FC Barcelona Borges (21+19): Hvidt (Barrufet, m.31); Rocas (7), Nagy (1), Oneto (2), Iker Romero(10, 3p), Hansen (4, 1p), Ugalde (3), set inicial, Jernemyr (0), Garabaya (1), Boldsen (1), Lozano (6), Noddesbo (4) i Víctor Tomás (1).

Octavio P. Posadas (12+16): Javi Díaz (Ballesteros, m.16 a 30); Macias (1), Polakovic (0), Crevatín (2), Mitrovic (0), Montávez (1) i Infestas (0), set inicial, Fernández Sedano (8, 1p), Gustavo Alonso (3), Martinovic (3), Prce (6), Tabares (4, 1p) i Bosze (0).

Àrbitres: Casado Fernández (Com. Andalusa) i Vera Avila (Com. Andalusa).

Parcials: 4-1, 7-2, 12-6, 15-10, 18-12, 21-12; 24-15, 28-17, 32-20, 35-23, 38-26 i 40-28.