Handbol base

23.03.2009 07:00

Continua la bona ratxa

Segona jornada consecutiva en què tots els equips de la base de l’handbol obtenen la victòria en els seus partits. A més, s’han aconseguit victòries que són molt importants de cara a la classificació de les diferents Lligues.

Primera Nacional

El FC Barcelona s’ha situat líder de la Lliga en guanyar per 32 a 27 l’Algemesí. L’enfrontament que es va viure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper es va caracteritzar pel gran potencial de joc que van desplegar els dos equips. La igualtat va estar sempre present. Però en els últims minuts de partit els blaugranes van aprofitar l’exclusió d’un dels jugadors de l’Algemesí per rematar el partit i obtenir una gran victòria.

Juvenil

El Juvenil va obtenir un gran triomf contra La Salle Bonanova (21-42), un club històric de l’handbol. I ho va fer com a visitant, en una pista difícil on només han guanyat els equips més forts de la categoria. Però els blaugranes no volien ser menys i per això van sortir molt motivats des de bon principi. L’allau de gols encadenats en la primera part va fer impossible que l’equip rival s’enganxés al partit.

Cadet A

Important victòria del Cadet A a casa contra el BM Granollers A. Els blaugranes van endur-se el derbi per dos gols de diferència en el marcador (38-36), però va fer falta suar de valent per aconseguir-ho. Els dos equips van sortir molt motivats a la pista, i van ser els vallesans els qui van agafar les regnes en el marcador. Van posar-se fins a 5 gols per damunt. Però va ser en aquell moment que el Cadet no va perdre la concentració i va igualar el marcador, i a pocs minuts per al final va remuntar un gran partit.

Cadet B

El Cadet B va visitar la pista del Sant Cugat i va fer un gran esforç per guanyar el partit. Les irregularitats van marcar el joc dels dos equips en tot moment. Però tot i els alts i baixos que van tenir els blaugranes, van saber desplegar un contundent joc ofensiu i van disposar de moltes ocasions. Finalment els jugadors d’Alex Barbeito van obtenir el triomf per 25 a 33.

Infantil

Una jornada més els més joves de la base es van mostrar intractables. Aquest cop van guanyar a casa contra el GEiEG per un contundent 35 a 15. Els blaugranes, com ens tenen acostumats, van realitzar un treball d’atac molt fort. Però a més van desplegar un alt nivell defensiu per endur-se el partit, i es va poder comprovar que continuen millorant en aquest aspecte del joc.
Resolució favorable
L’equip de Primera Nacional havia perdut dos punts a la jornada 16 per no presentar-se al partit que havia de disputar a Saragossa contra el Corazonistas. Però els blaugranes no es van poder presentar perquè durant el desplaçament un fort cop de vent va fer volar unes finestres de l’autocar i van haver de suspendre el viatge. L’equip blaugrana va recórrer la decisió i el comitè ha resolt a favor del Barça. La data del partit està encara pendent de confirmació.