Handbol - Minicopa

15.03.2009 15:11

Tres de tres

El Cadet A del FC Barcelona revalida el títol de la 3a edició de la Minicopa, després de guanyar contra el Reale Ademar de Lleó per 42 a 37. Amb aquesta copa, ja són tres de tres les guanyades per l’equip blaugrana.

Els jugadors de Xuxum repeteixen Minicopa, després de disputar una emocionant final contra els actuals líders de la classificació. Durant la primera part, però, els lleonesos han plantat cara al Barça i han acabat posant-se tres gols per davant. La força i les ganes de guanyar han revifat l’atac blaugrana i han marcat el transcurs del partit.

Decisiva segona part

A la represa, els blaugranes han recuperat la confiança i en un minut s’han posat per davant del rival. El Barça no ha abaixat el ritme i ha acabat segellant en l’electrònic un triomf de 42-37. Xuxum ha definit que la clau del triomf ha estat “l’esperit positiu de l’equip des del primer minut i el suport d’un públic que no ha parat d’animar en tot moment”.

Aquesta nova copa significa la consolidació de les futures promeses de l’handbol blaugrana.