12.03.2009 22:31

Classificació suada i treballada (25-30)

El Barça Borges ha segellat el seu passi a les semifinals després de guanyar el Fraikin Granollers per 25 a 30. Un partit de màxima intensidada en el que els locals han lluitat cada pilota. Al final, la qualitat blaugrana s'ha imposat.

Els homes de Xavi Pascual han patit per desfer-se d'un Fraikin Granollers extramotivat. Els locals no s'han rendit en cap moment, però en la recta final, el cansament s'ha apoderat d'ells i ha estat llavors quan el Barça ha sabut plantar cara i superar tots els obstacles. Mikkel Hansen, amb sis dianes, ha estat el màxim golejador.

El partit de les semifinals serà dissabte vinent a partir de les 20.00 hores davant el Portland San Antonio.

La defensa i Mikkel, claus

QM3D2823.jpgEl FC Barcelona Borges ha posat tota la carn a la graella des del moment en què l'àrbitre ha xiulat l’inici del partit. Als vuit minuts del primer període, Cristian Ugalde ha aconseguit la màxima diferència d'aquest temps amb el 2 a 5. La defensa 6-0 blaugrana ha sorgit a efecte i ha afectat el Fraikin Granollers, que s'ha vist en seriosos problemes per trobar el gol. En atac, Mikkel Hansen aviat ha utilitzat el seu potent llançament exterior per sorprendre Olhander.

Retallen distàncies

Els homes de Lorenzo Rueda han ajustat el marcador a partir del minut 12. Un Svitlica inspirat i un Juan Andreu Candau, que ha fet mal des del pivot, han estat els encarregats de donar l'espurna ofensiva necessària al Granollers. Tant és així, que l'extrem local ha posat l’electrónic en taules (7-7) en el minut 17. Des d'aquest moment s'han viscut moments de màxima tensió, un autèntic estira i arronsa.

A dos minuts per arribar a la mitja part, els de Xavi Pascual s'han quedat amb dos homes menys al camp degut a les exclusions de Nagy i Noddesbo. L'amfitrió ha tornat a empatar a 12. Finalment, un mínim avantatge de 12 a 13 en el marcador, al descans.

El millor moment del Granollers

Al Fraikin Granollers li ha sentat molt bé el descans i és que a la represa ha mostrat la seva millor cara i amb dos gols consecutius s'han posat per davant (14-13). Només han aconseguit mantenir-se superiors, però, durant set minuts. El canvi defensiu del FC Barcelona Borges ha sorprès els locals. Cristian Ugalde, que ha estat en pista tot el partit, s'ha encarregat de l'avançat. Ha estat llavors quan Demetrio Lozano ha tornat a posar per davant el conjunt barcelonista amb el 17 a 18.

Últim esforç

QM3D3006.jpgA partir d'aquest moment, el Barça Borges ha començat a funcionar com Pascual volia. Un parcial de 0 a 3, combinat amb una gran actuació de Kasper Hvidt, ha posat l'electrònic en un 18 a 21. El Granollers s'ha anat venint a baix, a poc a poc, tot al contrari que els blaugranes que han anat creixent a mesura que passaven els minuts. El joc amb el pivot també ha estat digne de menció. Marc Antonio Oneto ha fet un dels seus millors partits des que vesteix de blaugrana i ha estat molt hàbil des de la línia de sis metres. Un altre parcial de 0 a 3, a nou minuts per al final, ha sentenciat el matx (21-27). Víctor Tomás marcava el gol número 30 per al seu equip en els instants finals.

FRAIKIN GRANOLLERS, 25
FC BARCELONA BORGES, 30

Fraikin Granollers (12+13): Ohlander; Svitlica (2), Andreu (7), Campos (2p.), Cañellas (6), Davor Cutura (3), Resina (0), -set inicial-, Ferrer (2), Raigal (0), Blanxart (2), A. García (0), Apelgreen (1) i Pujol (0).

FC Barcelona Borges (13+17): Hvidt (Barrufet, ps); Rocas (2), Nagy (4), Garabaya (1), Boldsen (2), Hansen (6, 1p.), Ugalde (3) -set inicial-, Jernemyr (0), Iker Romero (2), Noddesbo (0), Lozano (1), Víctor Tomás (4) i Oneto (5).

Parcials: 2-3,3-5, 5-6, 7-9, 10-12, 12-13; 15-14, 18-19, 20-23, 21-25, 22-27 i 25-30 .

Àrbitres: Martín Franco i Monroy Rodíguez.