22.02.2009 19:45

Es mantenen les opcions europees (36-27)

Verónica Díez

El Barça Borges es resisteix a acomiadar-se de la Lliga de Campions. Amb una còmoda victòria davant el Gudme per 36 a 27 i la derrota del Ciudad Real davant el THW Kiel per 33 a 26 els blaugranes es mantenen vius a Europa.

La jornada de diumenge ha portat bones notícies al FC Barcelona. Una victòria, la derrota del seu màxim rival i a més el debut de Marc Antonio Oneto i Álvaro Ruiz en Lliga europea. El xilè s'ha estrenat amb un gol, el 31 a 19, poc després era expulsat amb vermella directa. L'equip de Xavi Pascual ha demostrat a la pista que és capaç de jugar a un gran nivell. Albert Rocas amb vuit dianes ha estat el màxim golejador de la tarda.

La defensa, el joc dels extrems blaugranes i Venio Losert han estat el més destacat de l'enfrontament.

Un bon enlairament

QM3D7529.jpgEl Barça Borges ha imposat les seves regles del joc des del primer moment. Els blaugranes només s'han vist sorpresos pel conjunt danès en el minut cinc de partit, quan amb un parcial de 0 a 3 s'han col•locat per davant al marcador (3-4). Aquesta ha estat l'única vegada que el Gudme ha estat superior. El toc d'atenció ha servit als de Barcelona per reaccionar i solidificar el seu joc. Ja en el minut 15 de la primera part les diferències eren de cinc gols (11-6). La defensa barcelonista s’ha fet més fort amb el transcurs dels minuts, obligant així al seu rival a esperar que el FC Barcelona cometés un error ofensiu per sortir a la contra. Al descans s'ha arribat amb un 17 a 14.

Anul•len al seu contrincant

QM3D7544.jpgEl GOG Svendborg Gudme ha escalfat motors durant el descans i ha sortit a la pista amb les idees més clara. De poc els hi ha servit, i és que els blaugranes amb un parcial de 8 a 0 han trencat completament el partit (29-18) quan quedaven dotze minuts per al final. L'única esperança de l'equip visitant ha estat Petersen que si bé no marcava des de l'extrem, ho feia des dels set metres. Albert Rocas ha estat l'autèntic protagonista des del lateral dret. L'entrenador blaugrana ha tornat a confiar en ell per jugar en aquesta posició. El “26” barcelonista ha fet el duo perfecte amb el seu company Víctor Tomás. Entre tots dos han portat de cap als danesos. Mikkel Hansen, que jugava contra el seu ex equip, ha enfundat el seu cop de dreta i s’ha afegit a l'espectacle amb cinc dianes.

FC BARCELONA BORGES, 36
GOG GUDME, 27

FC Barcelona Borges (17+19): Hvidt (Losert, m.31),; Víctor Tomás (6), Lozano (2), Garabaya (3), Boldsen (3),Iker Romero (4, 2p), Ugalde (4), Jernemyr, Rocas (8), Oneto (1), Hansen (5) y Alvaro Ruiz.

GOG Gudme (14+13): Henriksen (Jacobsen, m.53); Meijer(4), Hallgrimsson (4), Nielsen (2), Ask (2), Jorgesen (2), Petersen (12, 6p.), Larsen, Gudjonsson, Klever (1) y Vilhensem.

Árbitres: A. Vodopivec (SLO) i M. Krasna (SLO)

Parcials: 4-4, 7-4, 10-6, 12-8, 14-11, 17-14; 21-17, 24-18, 26-18, 30-19, 24-21, 36-27.