14.02.2009 18:01

Es complica el pas a quarts (28-31)

El Barça Borges ha perdut davant el Ciudad Real per 28 a 31 en el primer partit de la segona volta de la Lliga de Campions. Derrota que complica l'accés a quarts de final als blaugranes. Ara com a mínim s'han de guanyar tots els partits que queden.

Encara no hi ha res perdut a la competició europea. El FC Barcelona necessita guanyar els tres enfrontaments que falten fins al final de la segona ronda, entre ells el que es disputarà en el Quijote Arena i en el que els de Xavi Pascual hauran de superar l''average' de tres gols de desavantatge aconseguit al Palau. A més, el Ciudad Real ha de perdre els seus dos partits contra el THW Kiel perquè el Barça pugui seguir endavant a Europa.

En el xoc entre Barça i Ciudad Real, els blaugranes s'han deixat la pell, han lluitat fins a l'últim moment i fins i tot han tingut a les seves mans el triomf. Mikkel Hansen, amb set dianes, ha estat el jugador barcelonista més destacat de la tarda.

El Ciudad Real pot més

fcb-ciudad_real_x4x.jpgEl partit ha començat amb certs dubtes per als dos equips, encara que l'equip de Talen Dusjhebaev ha resolt els seus problemes abans que els blaugranes. Un parcial de 0 a 3, juntament amb un Sterbik esplèndid sota pals, ha donat els primers avantatges important per als manxecs (4-7). Era el minut 12 de partit. El FC Barcelona Borges no ha deixat que el seu rival s'acomodés més i ha començat a remuntar. Primer Tomàs i més tard Romero han tornat a disminuir distàncies amb el 6 a 7. Un respir per als homes de Xavi Pascual.

Hansen revoluciona el Palau

fcb-ciudad_real_x7x.jpgA nou minuts per al final del primer temps Mikkel Hansen ha posat en taules el marcador (8-8). El danès ha tornat boig a Sterbik i és que no ha perdonat en cap dels seus llançaments a porteria. Ell mateix ha posat per davant al marcador al seu equip en el minut 23 amb el 10 a 9, i poc després aconseguia la màxima diferència per al Barça fins al moment amb l'11 a 9. Dos gols consecutius del Ciudad Real han tornat a empatar el partit (12-12). Al descans s'ha arribat amb un 13 a 13 al marcador i amb l'exclusió de Rubén Garabaya que s'ha arrossegat a la segona meitat.

Les exclusions, determinants

Els quinze minuts de descans han servit al Ciudad Real per carregar les piles al 100% i és que en set minuts han aconseguit posar-se cinc gols per davant del Barça Borges (16-21). La inferioritat numèrica de l'equip blaugrana després de les exclusions de Garabaya i més tard de Jernemyr han fet molt als de Barcelona. Un resultat ja molt difícil de remuntar, però el FC Barcelona no ha abandonat i ha seguit lluitant.

El canvi defensiu dóna un respir

fcb-ciudad_real_x6x.jpgEn el minut vuit Xavi Pascual ha decidit canviar el seu 6-0 pel 5-1 amb Cristian Ugalde en l'avançat. El conjunt blaugrana ha anat reposant-se a poc a poc i han pogut jugar molt més amb els seus extrems, que fins ara ho han tingut bastant difícil. Laszlo Nagy ha marcat el 25 a 25 a deu minuts per al final del xoc, tot un cop de moral per als blaugranes que han aixecat els braços i han endurit el seu defensa. Jesper Noddesbo avantatjava al Barça al marcador (26-25).

Un parcial de 0 a 4 ha sentenciat el partit a la recta final. Stefansson, Laen i Rutenka han deixat l'electrònic en 27 a 30 a falta de dos minuts per al final. Poc temps per remuntar el resultat per tercera vegada en tot el partit. Amb un 28 a 31 s'ha tancat la primera jornada europea en aquesta segona fase.