Handbol - Mundial de Croàcia

01.02.2009 17:01

Mikkel i Kasper, sense medalla (23-31)

Els danesos i blaugranes Mikkel i Kasper, han perdut contra Polònia (23-31) en la lluita per la tercera posició en el Mundial de Croàcia. Un partit ple d'alts i baixos en el qual la força polonesa en el segon temps ha superat a Dinamarca.

Després de proclamar-se campiona d'Europa, la selecció danesa no ha passat del quart lloc en el Mundial. Una Polònia que ha crescut a mesura que passaven els dies a Croàcia ha donat la sorpresa i amb un bon joc, liderat en gran part per Karol Bielecki, que ha marcat deu gols davant Dinamarca, s'ha fet amb la medalla de bronze.

Mikkel Hansen ha fet la seva màxima anotació en tot el mundial en el partit d'aquest diumenge. Amb deu gols, s'ha convertit en el màxim golejador del seu equip i també del partit, juntament amb Bielecki. El blaugrana s'ha posat l’equip a l'esquena i ha marcat gairebé la meitat dels gols del combinat danès. El primera línia ha estat sensacional i ha sabut respondre en els moments clau, però no ha estat suficient.

La segona part sentència

Dinamarca ha començat guanyant encara que per la mínima diferència. Passat l’Equador de la primera meitat de la primera part Polònia ha empatat el matx amb el 8 a 8. A partir d'aquest moment el partit ha estat ple d'alts i baixos. Els dos equips s'han repartit els gols. Tal ha estat la igualtat, que en el minut 25 l'electrònic reflectia un 10 a 10. els cinc minuts restants s'han decantat del costat polonès. Amb un 11 a 14 s'ha arribat al descans.

A la represa si que es va veure un clar vencedor. La selecció polonesa va començar a marcar les primeres diferències importants. Als set minuts i gràcies a un parcial de 0 a 4 Polònia va aconseguir un resultat de 15 a 21. Ni els cinc gols consecutius de Mikkel Hansen van contrarestar la potència del seu contrincant i és que la resposta va ser imminent. A cinc minuts per al final, Polònia va tornar ha fer un parcial d'infart. Amb un 0 a 5 el partit quedava completament sentenciat (22 a 29). Durant el temps restant no va haver pràcticament moviments al marcador (23-31).
DINAMARCA, 23
POLÒNIA, 31

Dinamarca (23): Hvidt, Mogensen (2), Boesen, Laen (1), Jorgensen, Christiansen (7), Bruun Jorgensen (1), Landin Jacobsen, Spellerberg, Knudsen, Svan Hansen, Mikkel (10), Lindberg (2) I Nielsen.

Polònia (31): Szmal, Jaszka(4), K. Lijewski (4), Kuchczynski, Bielecki (10), Siodmiak, Wleklak, B. Jurecki (2), Jurasik (1), M. Jurecki (3), Tluczyinski (5), Malcher, M. Lijewski (1) I Glinski

Parcials: 2-1, 3-3, 4-3, 6-5, 10-11, 11-14; 14-17, 15-20, 19-22, 22-24, 22-29, 23-31.

Àrbitres: Lazaar i Reveret.