FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol - Mundial de Croàcia

29.01.2009 20:37

Sisè i setè classificats

www.fcbarcelona.cat


Hongria i Suècia, que compten amb presència blaugrana, ja han acabat el seu camí pel Mundial de Croàcia. Laslo Nagy i Barna Putics s'han fet amb la sisena plaça. Només una per sota, s'ha situat Magnus Jernemyr.


Els suecs s'han desfet de Sèrbia gairebé sense esforç (37-29), mentre que els hongaresos han lluitat aferrissadament per no deixar que el combinat alemany es fes amb el triomf. Els tres jugadors blaugrana que han finalitzat la competició tornaran a entrenar-se amb el FC Barcelona Borges dimecres que ve a la tarda.

Els seus cinc últims gols

Laszlo Nagy ha acomiadat la competició molt bé. El barcelonista ha marcat cinc gols, els màxims anotats per un jugador del seu equip en aquest enfrontament. Amb quatre d'ells en el primer temps, l'hongarès s'ha convertit en una de les figures clau d'aquest període. Per contra, el seu company Barna Putic no ha aconseguit marcar.

Durant els primers 13 minuts de xoc Hongria s'ha mantingut dins del partit. Llavors l'electrònic marcava un 7 a 7. Ha estat en aquest moment, quan un parcial de 0 a 6 ha trencat completament el partit a favor dels alemanys. En el segon temps ha tornat a passar el mateix. Minut cinc, un parcial de 0 a 5 i un marcador difícil de remuntar, 15 a 21. Hongria ja estava sentenciada. Amb una sisena posició els hongaresos diuen adéu a un bon Mundial.
Sisè i setè classificats
Golejadors dels partits
Hongria (25): Puljezevic, Ilyés (4), Csaszar ($), Mocsai (3), Gal (2), G.Ivancsik (2), T.Ivancsik (3), Jarsanyi, Putics, Fazekas, Törö (1), Nagy (5), Herbert i Zubai (1).

Alemanya (28): Bitter, Roggisch, Klein (2), Müller (3), Strobel (2), Tiedtke (6), Glandorf (3), Heinevetter, Christophersen, Jansen (3), Lichtlein, Shöne (1), Kaufmann (8) i Schröder.

Suècia (37): Palicka, Gustafsson (7), Andersson (4), Källman (6), Lennartsson, Doder (3), Sjöstrand, Stenbäcken, Arrhenius (3), Larholm (3), Carlén (5), Karlsson, Jakobsson (2) i Fahlgren (4).

Sèrbia (29): Kojic (2), Curuvcija (2), Sesum (2), Vijun (5), Vuckovic (5), Stojanovic (1), Toskic (3), Stanic, Ilic (2), Bojinovic (3), Markovic (2), Pejanovic, Prodanovic (2) i Nijolic.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana