FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

26.01.2009 13:36

Oneto torna al Palau

www.fcbarcelona.cat


El nou jugador del Barça Borges Marco Oneto ja s'entrena amb l'equip. El pivot xilè s’incorpora a la disciplina de Manolo Cadenas amb la il·lusió de complir un somni pendent.


Marco Oneto ha tornat a trepitjar el Palau Blaugrana com a jugador de la casa vuit anys després. El jugador xilè s’ha retrobat amb la pista on es va arribar a entrenar amb el primer equip amb Valero Rivera com a tècnic, en el club on sempre havia somiat jugar. “Suposa molt per a mi i per a la meva gent, és una fita somiada i buscada des de fa molt temps”, afirma Oneto.

Amb les coses clares

QM3D0026.jpgTot i que el seu pas per Barcelona va durar dos anys, al nou pivot del Barça Borges li va quedar molt clar l’esperit de la secció barcelonista. “És un equip que genera respecte allà on va, tots els equips d’Europa volen jugar contra ell i tots els jugadors hi volen jugar. A tots els entrenaments has d’estar al 100%”, explica el jugador xilè.

Comença al gimnàs

La seva primera presa de contacte amb la disciplina blaugrana, però, ha estat el gimnàs. Allà s’ha trobat amb els seus nous companys al Barça Borges que no estan disputant el Mundial aquests dies. A més de Noddesbo i Boldsen, amb qui ha coincidit és amb Demetrio Lozano, a qui ja coneixia de la seva etapa júnior a Barcelona.
Oneto torna al Palau
Cadenas, de retorn a Barcelona
Manolo Cadenas i el seu ajudant Xavi Pascual ja han tornat a Barcelona després de seguir el Mundial a Croàcia durant la primera setmana. El tècnic blaugrana dirigirà els entrenaments del Barça Borges a partir d’aquest dilluns, que es veuran reforçats per jugadors del planter.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana