FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.01.2009 12:40

L'handbol base pateix la ventada

Verònica Díez


La jornada d'handbol base també ha estat suspesa degut al vent. El primera nacional va intentar viatjar a Saragossa, però el vent es va emportar les finestres d'emergència col·locades en el sostre de l'autobús i van decidir tornar a Barcelona.


Per descomptat, que el segon equip d'handbol del Barça no oblidarà el seu viatge fallit aquest cap de setmana, en el que s'hauria d¡haver enfrontat als Corazonistas. Els blaugranes van tardar a recórrer 100 quilòmetres al voltant de dues hores. En aquest trajecte una de les finestretes que es troben en el sostre de l'autobús va sortir volant degut a les fortes ratxes de vent. Minuts després, la segona va patir la mateixa situació. “Sense les dues finestres, no entrava al cap de ningú seguir endavant ja no només per com seria de perillós arribar a Saragossa, sinó perquè després, a les 00.00 hores, havíem de tornar a Barcelona”, assegura Oliver Roy, entrenador de l'equip.

Dos partits suspesos

Els equips infantil i juvenil barcelonistes jugaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aquest cap de setmana. Finalment, les condicions meteorològiques no van permetre la disputa dels enfrontaments. Els dos conjunts cadets descansaven aquesta setmana, ja que la primera fase de la Lliga ja ha finalitzat. Dilluns que ve a partir de les 18.30 hores tindrà lloc el sorteig de la segona fase.
L'handbol base pateix la ventada
No presentats
El primera nacional del Barça apareix a les actes com no presentat. És per això, que l'equip ha de fer un escrit dirigit a la Federación Española de Balonmano perquè doni el vist-i-plau a la disputa del partit. A partir d'aquest moment caldrà posar una nova data al matx.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana