FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.01.2009 13:19

La segona fase ja té favorits

Meritxell Infante


Les seleccions de França, Croàcia, Dinamarca i Alemanya han passat a la segona fase del Mundial d'handbol amb la màxima puntuació. El croat Losert i els danesos Kasper i Mikkel són els blaugranes amb més opcions de passar a les semifinals.


Quatre de les cinc seleccions amb representació blaugrana han passat a la fase següent del Mundial, on hauran de lluitar per aconseguir la classificació per a les semifinals. El grup més difícil és el que compta amb més jugadors del Barça Borges: Croàcia, Suècia i Hongria. Dinamarca, l’altra selecció amb representació culer, es troba a l’altre grup, amb Alemanya com a principal rival.

Croàcia i França, favorites

A Zagreb lluitaran per una plaça a les semifinals els blaugranes Losert (Croàcia), Nagy i Putics (Hongria) i també la Suècia de Jernemyr. Per a aquest grup s’han classificat Croàcia i França amb 4 punts, mentre que Suècia en té dos i Hongria, un. Altres seleccions classificades són Eslovàquia, amb un punt, i Corea del Sud, amb cap.

Espanya, a la President’s Cup

esp-cro_croatia2009.jpgDesprés de perdre els seus respectius partits contra Suècia, Croàcia i Corea del Sud, Espanya ha quedat quarta del seu grup i haurà de disputar la President’s Cup, un torneig paral•lel que enfronta les seleccions eliminades a la fase prèvia. La millor classificació que poden fer ara els de Valero Rivera és la tretzena posició.

Dinamarca, amb moltes opcions

La selecció danesa, per la seva banda, s’està trobant un camí més fàcil al Mundial. La selecció d’Hvidt i Hansen s’ha classificat com a primera del grup D i amb quatre punts. Els danesos no es trobaran cap blaugrana en el seu camí cap a les semifinals. Alemanya és l’altre equip fort d’aquest grup, també amb quatre punts, mentre que la resta de rivals són Sèrbia, amb dos, i Noruega i Polònia, amb cap.
Fotos: www. croatia2009.com
Fotos: www. croatia2009.com
Els pròxims partits
Dissabte, 24 de gener

17h Espanya-Austràlia

18.30h França-Suècia

20.15h Polònia-Dinamarca

20.30h Hongria-Croàcia

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana