22.01.2009 08:56

Derrota sense pal·liatius

La selecció espanyola va patir una dura derrota davant Croàcia, que va passar per sobre dels de Valero Rivera sense cap mena de complex. El croata Losert ja té assegurat el passi a la fase següent. Hongria i Dinamarca van sumar una nova victòria.

La selecció de Croàcia va viure tota una festa davant la seva afició a costa d’Espanya. Els croats es van imposar per deu gols (22-32) en un partit que van dominar a plaer. Els de Rivera es van veure superats ja d’entrada i només van aconseguir fer dos gols en els primers deu minuts. El seleccionador espanyol va començar a introduir canvis a partir del minut 12 buscant una reacció que no va trobar.

Els de Lino Cervar van millorar cada vegada més i ni les exclusions els van poder aturar. Tot i la superioritat croata, els de Rivera van intentar resistir. Una bona mostra va ser el caràcter que van mostrar els blaugranes Barrufet, Romero i Ugalde.

La derrota de la selecció estatal contra Croàcia la deixa pràcticament sense possibilitats de medalla. Els de Rivera hauran de guanyar Corea del Sud per passar a la fase següent com a tercera de grup i sense punts, i llavors hauria de guanyar els tres partits següents i esperar una carambola. Croàcia, per la seva banda, és primera de grup i només ha de superar Suècia per consolidar aquesta plaça. Els de Jernemyr van derrotar Kuwait per 30 a 19.

Hongria i Dinamarca, endavant

La selecció hongaresa continua el seu camí cap a la fase següent amb una victòria sobre Argentina per 31 a 20. El blaugrana Nagy va jugar 40 minuts i va fer tres gols, mentre que Barna Putics va descansar per a aquest partit.

Dinamarca va superar sense problemes Egipte amb un ampli 17 a 26. El blaugrana Kasper Hvidt, amb 18 aturades i un 53% d’encert, va ser escollit el millor jugador del partit. Els danesos són líders del seu grup, amb dos punts més que Noruega.
LES FITXES DELS PARTITS
Espanya (22): Hombrados, Entrerríos 4, Ugalde 1, Rocas 3, Cañellas, Garabaya 1, Andreu 3, Viran 2, Perales 2, Barrufet, Juanín, Romero 5, Ruesga 1 i Tomás

Croàcia (32): Losert, Hrvatin 1, Balic 3, Duvnjak 7, Lackovic 6, Zrnic 1, Vori 5, Gojun, Spoljaric, Metlicic 3, Buntic, T. Valcic 1, Alilovic i Cupic 5.

Àrbitres: Din i Dinu

Hongria (31): Puljezevic, Ilyes 5, Csaszar 4, Mocsai 6, Gal 3, G. Ivancsik 5, T. Ivancsik 1, Harsanyi 1, Fazekas, Katzirz, Nagy 3, Herbert, Eklemović 2, Zubai 1

Argentina (20): Schulz, Crevatin 2, Pizarro 1, Simonet 1, Portela 2, Kogovsek 4, Gull 4, Querin 2, Castro 2, Torres 1, Garcia, Fernandez, Carou, Viscovich 1

Àrbitres: Stanojevic i Visekruna

Egipte (17): Husein 1, El Ahmar 2, Shebib , Ramadan 1, El Kalioby 1, Abdel Razek 1, Nakib Bakir , Osman 2 , Mabrouk 1 , Hassan 2, Abdel Maksoud , El Fakharnay 2, Rabie , Husein 4, M Hassan

Dinamarca (26): Hvidt , Mogensen 3, Boesen 1 , Laen , Jorgensen ,Jensen 1 , Christiansen 7 , Eggert Jansen 2 , Landij Jacobsen , Spellerberg 1, Knudsen 5 , M. Hansen 3, Hansen , Sondergaard 1 , Lindberg 2.