Handbol - Mundial de Croàcia

17.01.2009 10:53

Losert, el primer a puntuar (27-26)

El porter del Barça Borges i membre de la selecció croata d'handbol, Venio Losert, va començar el Mundial amb el peu dret, encara que amb més dificultats de les esperades. Els amfitrions van guanyar per un ajustat 27 a 26 a Corea del Sud.

Losert i el seu equip van patir per aconseguir el primer triomf de la competició. El combinat asiàtic va tenir a les seves mans el partit durant gairebé els 60 minuts de joc. Els últims cinc minuts van ser determinants per a Croàcia, que amb dues canonades de Metlicic es van fer amb el triomf.

Patir per guanyar

La pressió del Spaladium de Split va estar a punt de no poder amb Corea del Sud. El combinat visitant va sortir amb ganes de donar la sorpresa davant un dels favorits. El seu 5-1 es va convertir en un autèntic malson per a la selecció croata, que no aconseguia materialitzar els seus atacs. Per contra, el conjunt asiàtic va ser letal amb la seva rapidesa i contundència ofensiva. Al descans es va arribar amb empat a 13. Croàcia semblava haver resolt els seus problemes a la represa, a l'aconseguir una petita avantatge de tres gols. No va ser així, i aviat el sud-coreans van prémer i es van posar de nou per davant. Gràcies a l'encert de Metlicic en els últims instants de partit, la pista croata va poder veure com el seu equip es feia amb la primera victòria del Mundial.
CROÀCIA, 27
COREA DEL SUD, 26

Croàcia (14+13): Alilovic, Hrvatin (3), Balic (2), Duvniac (3), Lackovic, Zrnic (2), Vori (5), set inicial, Spoljaric, Metlicic (2), Buntic (1), Losert, Valcic (1), Cupic (8,4p), Anusic.

Corea del Sud (13+13): Park, Jeong (4), Sim (5,2p), Kim (3), J.Park (5), Ch.Park (1), Sanguk Llegeix, set inicial, Oh (4), Cho, Yu, Yoon (1), Eunho Llegeix (2), Kang, Jaewoo Llegeix (1).

Parcials: 2-1, 5-3, 6-4, 8-7, 10-10, 14-13; 16-15, 18-17, 21-19, 23-22, 24-25, 27-26.

Àrbitres: Lemme i Ullrich.