FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

09.01.2009 12:12

Boldsen i Lozano: raons de dues absències

Meritxell Infante


Demetrio Lozano i Joachim Boldsen són els dos únics blaugranes que no participaran al Mundial de Cròacia. Tots dos jugadors havien renunciat a la competició de seleccions i entrenaran durant el mes de gener amb el Barça Borges.


Dels setze jugadors que conformen la plantilla del FC Barcelona Borges, catorze estan concentrats amb les seves seleccions per preparar el Mundial que es disputa a Croàcia aquest mes de gener. Demetrio Lozano i Joachim Boldsen, però, no han anat amb les seleccions, tot i tenir una àmplia experiència com a internacionals i haver participat en els recents Jocs Olímpics de Pequín. Tots dos jugadors estan en bona forma i estan complint a bon nivell a l’equip de Manolo Cadenas.

Lozano, una pausa

DEMETRIO.jpgDemetrio Lozano no va entrar a la llista de Valero Rivera per al Mundial per decisió pròpia. “Valero em va preguntar si volia anar al Mundial, però jo li vaig dir que aquesta vegada necessitava parar”, afirma el jugador blaugrana. El lateral d’Alcalà va tenir una actuació molt destacada en els darrers Jocs de Pequín, on va aconseguir la seva tercera medalla de bronze olímpica, fita que el va convertir en l’esportista d’equip amb més medalles olímpiques de tot l’Estat. Lozano aprofitarà aquest parèntesi per mirar de finalitzar els seus estudis d'INEF.

Amb 223 internacionalitats, Lozano portava tota la seva carrera esportiva participant a la selecció estatal i és el jugador de d’handbol de la història de la selecció espanyola amb més medalles en grans competicions, amb vuit. El lateral blaugrana, però, no descarta tornar-hi més endavant i als seus 32 anys pensa en poder arribar als propers Jocs Olímpics.

Boldsen, adeú a la selecció

Joachim Boldsen ha estat una de les peces clau de la selecció danesa en els darrers deu anys. Després dels Jocs Olímpics, on Dinamarca va acabar en la setena plaça, el central blaugrana va comunicar el seu seleccionador, Ulrik Wilbek, que havia decidit renunciar a la selecció.

El central blaugrana va debutar amb Dinamarca l’agost de 1998 i ha estat internacional 186 vegades, amb 405 gols. Les seves fites més importants amb la selecció han estat la medalla d’or a l’Europeu de Noruega 2008 i les de bronze en els Europeus de 2002, 2004, 2006, així com la medalla de bronze al Mundial del 2007.
Fotos: ihf.com
Fotos: ihf.com
Treball amb els joves
Boldsen i Lozano són els dos únics jugadors de la primera plantilla que faran el treball durant la disputa del Mundial amb el Barça Borges. Els jugadors del júnior i el juvenil reforçaran els entrenaments del primer equip.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana