FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

08.01.2009 16:15

Cadenas: “Hem de demostrar valentia”

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges no tornarà a la competició fins al febrer però el seu tècnic, Manolo Cadenas, ja pensa com han d’afrontar la segona volta de la competició després del Mundial de Croàcia. L’equip s’ha recuperar anímicament i tornar a aspirar a tot.


Manolo Cadenas ha visitat el plató del Barça Notícies, on ha fet balanç de la situació del seu equip, el Barça Borges. Els blaugranes es troben en un moment d’impàs entre la Copa Asobal i la celebració del Mundial de Croàcia, a partir de la segona quinzena del mes de gener. Aquest serà un parèntesi molt ampli abans de reprendre la competició de clubs amb la Lliga Asobal, el 7 de febrer a la pista del Valladolid.

Reflexions sobre la Copa Asobal

La derrota a la final de la Copa Asobal al Palau, davant el Reale Ademar (25-31) , no va ser la millor manera d’acabar l’any. “Era una oportunitat única. Vam estar massa pendents del rival anterior, el Ciudad Real, a qui sí vam guanyar, i això ens va restar l’energia que necessitàvem per afrontar una final davant Ademar”, analitza Manolo Cadenas, uns dies després d’aquell partit i ja amb més reflexió.

Lliga i Copa, principals objectius

QM3D4285.jpgPerò aquella derrota ja està superada i el tècnic blaugrana apel•la a un dels trets del seu caràcter: “Ara hem de demostrar valentia, no només la meva, sinó la de tots els que formem la secció d’handbol, perquè encara tenim al davant grans objectius”. Entre aquests objectius Cadenas destaca la Lliga Asobal, on són líders amb el Ciudad Real, i la Copa del Rei, que es disputarà al març a Granollers. El més difícil, segon l’entrenador del Barça Borges, serà la competició europea, perquè creu que la nova fórmula no els ha beneficiat.

Tornar a les aspiracions

L’última vegada que van estar tots els integrants del Barça Borges junts va ser després de la final de la Copa Asobal al vestidor, i allà es van establir les bases per recomposar la situació. “Nosaltres hem de crear la nostra pròpia realitat. Vam parlar que al febrer hauríem de ser qui volem ser: un equip amb aspiracions de guanyar títols importants.” Tot i que el Mundial es un parèntesi molt gran per reprendre després el ritme de la segona volta, segons Cadenas pot ser positiu: “Si vénen jugadors en bona forma del Mundial hem d’aprofitar-ho i només faltarà adeqüar-se mentalment a la competició que comencem.”
Cadenas: “Hem de demostrar valentia”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La marxa de Ben Amor
Oualid Ben Amor va finalitzar el seu contracte amb el Barça el 31 de desembre. Cadenas ha tingut unes paraules per a ell: “Hem de donar-li les gràcies perquè ha desenvolupat molt bé amb el paper que li vam encomenar. Crec que tothom està molt content amb ell, els companys, la direcció tècnica i jo mateix. Però vull deixar una plaça lliure davant la possibilitat d’incorporar un jugador amb més aportació”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana