FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

04.01.2009 16:24

Valero ja ordena

www.fcbarcelona.cat


Els set blaugranes concentrats i la resta de la selecció espanyola d’handbol ja treballen sota el barem de Valero Rivera. El tècnic ha preparat doble sessions d’entrenament de cara al Mundial de Croàcia.


Un petit parèntesis per visitar la planta infantil de l’Hospital Punta Europa d’Algesires i dur regals de Nadal als més petits i a continuar amb la feina. La segona jornada de treball ha estat igual d’intensa que en el ‘debut’ de la preparació de la selecció espanyola d’handbol. David Barrufet, Víctor Tomás, Juanín García, Rubén Garabaya, Cristian Ugalde, Albert Rocas, Iker Romero i la resta del combinat només pensa en posar-se apunt pel Campionat del Món d’handbol que es disputarà entre el 17 de gener i l’1 de febrer.

L’ex entrenador del FC Barcelona Valero Rivera ja ha pres el control del combinat espanyol. Amb l’elecció de Juan De Dios Román com a president de la Federació Espanyola d’handbol, Rivera ha estat l’escollit per dirigir la selecció.

La feina ha començat amb intensitat, una vegada concentrada la selecció a Algesires divendres per la nit. Paco Seirul•lo, preparador físic del FC Barcelona, s’encarrega de la posta apunt de l’equip espanyol a petició de Rivera i amb el vist-i-plau del club blaugrana i de Josep Guardiola. Cal recordar que Seirul•lo és el responsable de la preparació física del primer equip de futbol del Barça.

En doble sessió d’entrenament, els internacionals ja han començat a provar les dosis d’handbol que vol implantar Valero Rivera. “Hem treballat sobre aspectes defensius, incorporant accions de defensa i, certament, el grup ha respost de manera satisfactòria. L’actitud ha estat excel•lent i tots els jugadors s’han deixat la pell en aquesta primera jornada de feina”, assenyala el seleccionador.

Rivera ha pogut comptar amb Iker Romero (Barça Borges), Óscar Perales (Teka Cantàbria) i Cristian Malmagro (Fraikin Granollers), tots tres arrossegaven problemes físics. “Han pogut treballar sense ressentir-se, i això és molt positiu”, comenta Valero Rivera.
Foto: www.rfebm.com
Foto: www.rfebm.com
El calendari de la selecció
Dimarts, el combinat espanyol s’enfrontarà a Noruega en un partit amistós. Serà la primera prova del nou equip de Valero Rivera en pista. Del 9 a l’11 de gener, també a Algesires, Espanya participa al Torneig Internacional, un quadrangular que enfrontarà la selecció amb Argentina, Portugal i Alemanya.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana