FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.11.2007 20:57

Cadenas: “La trajectòria ha estat molt bona”

Verònica Díez


Manolo Cadenas afronta amb optimisme el partit davant l‘Ivry. El tècnic blaugrana està content amb l'actitud de l'equip fins ara, i assegura: “La trajectòria ha estat molt bona”. Gràcies a això són líders de grup quan falta un partit.


El Barça ha fet un bon paper a Europa fins ara. Encara que el resultat no sigui determinant per als barcelonistes, Cadenas afirma: “Lògicament, intentarem guanyar i deixar les coses al seu lloc”.

Dosificant l'esforç

En el partit davant els francesos el Barça no s’hi juga res. Per això, per a l'entrenador de l'equip l'important és guanyar amb l'esforç adequat. “Hem de dosificar els jugadors, fent canvis, i que, d’aquesta manera, no hi hagi ni lesionats ni desgast”, ha comentat el tècnic. Per als blaugranes, l'objectiu principal és arribar al 100% al partit davant el Portland San Antonio.

El Portland i l’Ivry, equips diferents

Per a Manolo Cadenas, el Portland i l‘Ivry són equip molt diferents, tant per la seva manera d'atacar com per la de defensar: “El Portland juga un 6-0 tradicional en defensa, amb bastants sortides i amb força. Pel que fa a l'equip francès, utilitza un sistema defensiu 5-1 i 3-3 molt individual”. D'aquesta manera, el tècnic blaugrana no considera que el partit de diumenge amb l‘Ivry serveixi per preparar el xoc de Pamplona. Únicament podran reforçar-se aspectes defensius, cosa que, per a Cadenas, és fonamental.

Cadenas: “La trajectòria ha estat molt bona”
Baixa d'última hora
Jonas Larholm s'ha lesionat en l'entrenament d'avui. El suec s'ha fet una ferida a l'ull dret després de xocar amb un dels seus companys en una acció ofensiva. Manolo Cadenas no podrà comptar amb ell per a aquest partit.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana