15.10.2007 14:20

Bon sabor de boca després del derbi

Verónica Díez

Els de Manolo Cadenas estan contents amb el resultat obtingut diumenge davant el Granolles (35-24). Tots coincideixen que la defensa blaugrana va ser l'autèntica protagonista de la nit i destaquen la labor d’Ugalde en l'avançat.

El Barça torna a trepitjar fort a la Lliga Asobal. Un exemple clar és el bon paper que van fer els barcelonistes al derbi català disputat davant els de Manolo Montoya. Les sensacions al vestidor van ser positives i Rubén Garabaya va assegurar: “La defensa 5-1 de Cristian Ugalde en l'avançat crec que va ser espectacular”.

El Barça reacciona

Després del sotrac de la setmana passada davant el CAI Aragó, el Barça va saber reaccionar i va continuar amb la seva bona línia de joc. Eric Gull es va mostrar orgullós de l'actuació del seu equip i va afirmar: “Crec que l'equip va reaccionar bé després de la derrota davant el CAI. Vam lluitar i vam tenir un molt bon esperit de lluita i tot això es va notar a la pista. A més, l'argentí va afegir: “Nosaltres vam mantenir molt el ritme de partit. Hi havia moltes ganes de jugar i crec que vam fer-ho amb fam els 60 minuts. L'equip sempre va estar endavant, sempre va voler més, i per això no vam baixar dels set gols de diferència a la segona part”.

La defensa, el seu punt fort

QM3D9750.jpgA començaments de temporada, la defensa 5-1 era per a Manolo Cadenas només un recurs. El tècnic blaugrana va optar en aquell moment per la defensa 6-0, però ara Cristian Ugalde s'ha guanyat la confiança del tècnic blaugrana i ha estat l'elegit per jugar d'avançat en la defensa. El jove de Sant Joan Despí ha causat sensacions entre els seus companys. “Hem defensat molt bé. El 5-1 amb Cristian Ugalde ha funcionat molt bé, el meu m'ha encantat”, ha explicat.

Garabaya, preocupat

Rubén Garabaya, que ahir va ser convocat per al partit davant el Granollers, es va mostrar preocupat en acabar el partit per la contractura del múscul adductor de la cama dreta. El mateix jugador ha afirmat: “Estic una mica preocupat, perquè quan vaig arribar al Palau abans del partit estava bastant optimista i vaig creure que ja estaria recuperat i que havia estat una ximpleria. Però a mesura que transcorria el partit, se'm va carregar la zona. Suposo que no serà res greu i espero poder recuperar-me”.
Jesper Noddesbo, recuperat
Al contrari que el seu company Rubén Garabaya, Jesper Noddesbo va poder jugar gairebé la totalitat del matx. De fet, el danès es va convertir en el màxim golejador del partit juntament amb el seu company Juanín. Contra tot pronòstic, Noddesbo es va recuperar del procés gripal que no li va permetre entrenar-se dissabte amb els seus companys. Ara tots esperen la recuperació de Laszlo Nagy, que ha canviat el guix del braç per una fèrula.