24.09.2007 12:18

També funciona la defensa

Meritxell Infante

El Barça d’handbol es reinvidica com l’equip amb millor forma de la competició. El conjunt de Manolo Cadenas va acabar la segona jornada com a equip menys golejat en un partit, estadística que confirma que la defensa també rutlla.

Els blaugranes continuen la bona marxa engegada a la primera jornada. Si davant el Teucro es va aconseguir la màxima golejada de la temporada amb 41 gols, en aquesta segona jornada els blaugranes van ser l’equip menys golejat de la competició, amb només 18 gols en contra. Els de Manolo Cadenas han agafat el to competitiu en dos partits i mantenen el liderat de la Lliga Asobal després de dos resultats difícils d’igualar.

La porteria, assegurada

Al Palau davant el Teucro els blaugranes van demostrar que a l’atac poden ser letals. Només faltava pulir la defensa i al partit de dissabte davant l’Arrate, l’equip va trobar la fórmula per assegurar la porteria. Els blaugranes només havien encaixat vuit gols a la primera part. La defensa 6-0 va funcionar a la perfecció, amb els pivots, Noddesbo i Garabaya, com a protagonistes. La porteria també va estar molt encertada. Kasper Hvidt, de titular, va fer 21 aturades, mentre que Barrufet, que va jugar els darrers minuts, en va sumar set.

Fora de casa, menys golejat

La temporada passada, tres equips van baixar dels 20 gols encaixats, però va ser sempre jugant com a locals. L’Ademar a la jornada 7 es va imposar per 31 a 16 davant el Bidasoa. L’Antequera va repetir el mateix marcador que els blaugranes amb un 35 a 18 davant el Granollers. Precisament l’Arrate va imposar-se al Logronyo amb un 27 a 16, amb un dels marcadors més baixos de la temporada passada.
El Valladolid, proper repte
El proper rival dels blaugranes, el Valladolid, promet nous reptes. El Valladolid es va imposar a tot un Portland en un partit molt disputat (31-30). Els de Juan Carlos Pastor van demostrar que són un equip a tenir en compte en la competició pel seu poder de sacrifici i resistència.