17.09.2007 10:43

Líders a la primera jornada

Meritxell Infante

Després de la golejada al Palau davant el Teucro, el Barça d’handbol es situa com a primer líder de la Lliga Asobal en una primera jornada en la qual els equips modestos han plantat cara als grans.

El Barça de Cadenas és el primer líder de la Lliga Asobal. La seva victòria davant el Teucro amb una diferència de deu gols i amb la màxima anotació de la jornada els col•loca primers al primer intent. Tot i que els blaugranes no van brillar durant els 60 minuts, van mostrar seguretat i van saber solventar el partit amb garanties.

El CAI Aragó comença amb força

El segon classificat després d’aquesta primera jornada és el CAI Aragó, un dels més ferms aspirants a entrar en el grup de escollits de la competició. L’equip aragonès també va guanyar de deu gols de diferència, però amb menor anotació (23-33) a la pista del Torrevella. L’equip que entrena Veroljub Kosovac comença ensenyant ben d’hora les seves armes. El Portland també va començar amb una contundent victòria davant l’Arrate (29-22) i és el tercer classificat a la taula. L’Ademar també va complir els pronòstics en imposar-se a l’Algesires per 24 a 30 i es situa en quarta posició.

Els favorits també pateixen

El Ciudad Real i el Valladolid van patir molt més per imposar-se a equips modestos. L’equip manxec, vigent campió de la competició, va anar perdent durant gran part del seu partit davant el Logronyo a la seva pista, tot i que als minuts finals va poder donar la volta al marcador i imposar-se per tres gols, 28 a 25. El Valladolid, per la seva banda, va guanyar a domicili a l’Almeria per 34 a 37, però tot i un bon avantatge inicial, van estar a punt de llençar el partit amb la remuntada dels andalusos.
El primer cuer, el Torrevella
El Torrevella és el primer cuer de la temporada, després de perdre a casa i de deu gols davant el CAI Aragó. La baixa anotació dels alacantins els fa ser últims, amb similars xifres que el rival del Barça, el Teucro, tot i que els gallecs van fer un bon partit al Palau.