24.08.2007 22:48

Marató d’handbol a Alemanya

Meritxell Infante

El conjunt blaugrana ha quedat satisfet en el quadrangular que han disputat a Giessen (Alemanya) on s’han imposat en dos dels tres partits que han jugat. El partit més intens ha estat l’empat davant l’alemany Wetzlar.

Els homes de Manolo Cadenas han viscut una intensa jornada d’handbol davant tres equips, Winterthur, Wetzlar i Huttenberg, en el torneig que s’ha celebrat aquest divendres al Sportshalle Gieben-Ost de Giessen (Alemanya). Els blaugranes s’han imposat a dos dels tres rivals i només un d’ells els ha dificultat les coses amb un empat.

En el primer partit, el conjunt blaugrana s’ha imposat al Pfadi Winterthur suís per 18 a 21 en 30 minuts de joc. Amb Barrufet a la porteria, els de Cadenas no han tingut problemes per endur-se la primera victòria, amb Iker Romero com a màxim golejador amb 4 dianes.

El rival més lluitador

El segon partit enfrontava al Barça al HSG Wetzlar, organitzador del torneig. Aquest partit s’ha disputat amb dues parts de 20 minuts cadascuna i ha acabat amb l’empat a 21 en el marcador. El conjunt alemany és el que més resistència ha mostrat dels tres rivals i no ha volgut donar per perdut el partit en cap moment. Els blaugranes no han pogut desenganxar-se del Wetzlar en el marcador durant el matx i al final ha acabat en la igualada. El màxim golejador blaugrana en aquest enfrontament ha estat Juanín García amb sis dianes i a la porteria s’han repartit cada part Kasper i Losert.

Tots dos porters han repetit en el tercer i darrer partit del torneig. Els blaugranes han jugat davant el TV Huttenberg el partit més fàcil de guanyar. Els de Cadenas s’han imposat amb un contundent 10 a 20 en 30 minuts de joc. Jesper Noddesbo s’ha destacat amb cinc gols i el júnior Beto Miralles n’ha fet quatre.

El Barça de Manolo Cadenas ha passat una dura prova física, amb 100 minuts d’handbol pràcticament sense parar. En el global del torneig, el màxim golejador ha estat Juanín García amb nou gols, seguit de prop pels dos pivots blaugranes, Noddesbo i Garabaya, amb vuit dianes cadascun.
Segon compromís a Elsenfeld
Aquest dissabte els espera un altre amistós a la localitat d’Elsenfeld. Els blaugranes s’enfronten a un combinat dels equips TV Kirchzell i Kahl-Kleinostheim a les 16 hores. Després del partit tornen cap a Barcelona.