11.05.2008 23:24

BM Ciudad Real, campió d’Europa

El Ciudad Real s’ha proclamat campió de la Lliga de Campions a Alemanya després de derrotar el Kiel (25-31). El conjunt manxec va remuntar el resultat advers de l’anada al Quijote Arena, quan els de Talant Dusjhebaev van caure davant els alemanys.

El BM Ciudad Real ha aconseguit el títol després de superar un gran partit protagonitzat per Sterbik, Stefansson i Kallman. Tot i les baixes d’homes tant importants com Rutenka o Davis, els de Dujshebaev s’hi van deixar-se la pell i al descans ja guanyaven de dos gols (13-15). A la segona part el Ciudad Real va continuar amb els seus plans i van dominar el partit sense complexos a la pista del vigent campió europeu. Van ser part important de la victòria els exblaugranes Alberto Entrerríos i Viran Morros. Cap equip havia aconseguit remuntar una final a domicili en 25 anys.
Cinc de cinc
El BM Ciudad Real suma, amb el de la Lliga de Campions, el cinc de cinc en títols, després de guanyar Lliga, Copa del Rei, Supercopa i Copa Asobal.