04.05.2008 21:22

Els ex blaugranes aporten el seu granet de sorra

Entrerríos, Víran Morros i Mattias Andersson han tingut els seus minuts en el partit d'anada de la final de la Lliga de Campions. El porter torna a Kiel amb una victòria (27-29). Víran i Entrerríos hauran de preparar a consciència la tornada.

Entrerríos no s'ha trobat en la seva salsa com altres dies. La dura defensa alemanya no l’ha deixat fer el joc al qual està acostumat, i només ha marcat dos gols. Tot i així el jugador del conjunt manxec ha protagonitzat la jugada clau pel Ciudad Real en el primer temps. Ha marcat el 8 a 8, després que el Kiel fos superior durant 13 minuts. Segons després, Víran Morros ha sortit a la contra gràcies a una parada de Sterbik i ha provocat un penal. Stefansson ho han convertit, i el Ciudad Real s'ha posat per davant.

Pel que fa a Mattias Andersson, el porter ha sortit a la pista fregant el minut 18 de partit i ha parat una pilota que ha donat l'empat a 11 per al seu equip.

Karabatic i Sterbik, un cara a cara

karabatic_3.jpgKarabatic, primera línia del THW Kiel, i Sterbik, porter del BM Ciudad Real, han brillat amb llum pròpia en el Quijote Arena. El francès ha marcat 9 dels 29 gols del seu equip i s'ha convertit en el màxim golejador de la tarda. El jugador ha estat determinant per a la victòria del seu equip en els últims minuts de joc.

El Kiel ha començat dominant, encara que no amb claredat. Només un o dos gols l’han separat del conjunt manxec durant la primera meitat. En el minut 14 de partit Stefansson ha marcat el gol que ha avançat al Ciudad Real per primera vegada, el 9 a 8. Els dos equips han lluitat per finalitjar el primer temps amb el millor resultat possible. Sterbik no ha posat les coses fàcils als alemanys, però finalment han tancat la primera part amb un 13 a 14.

Stefansson ha tornat a ser clau en la represa, i és que ha fet el 23 a 20 que reflectia la màxima diferència del partit. Els últims 20 minuts han estat un estira-i-arronsa, Karabatic, Ahlm i Omeyer, que ho ha parat tot en aquest segon període, han estat els homes que han donat la victòria al Kiel al tram final del matx.

Van compartir banqueta
Víran Morros i Mattias Andersson van compartir banqueta a Barcelona. El porter va fitxar pel FC Barcelona l'any 2000, igual que l'ara jugador del Ciudad Real Víran Morros, i en 2001 va deixar de formar part del club blaugrana. El de Barcelona va seguir, i va coincidir amb Entrerríos (01/02). L'asturià se'n va anar a Ciudad Real, Víran va decidir quedar-se fins a 2003.